Stiri: IT&C

Epson a prezentat ochelarii inteligenți Moverio BT-200

30.11.2015

Epson a prezentat la cea de-a șasea ediție a evenimentul How to Web Conference, în premieră pe piața din România ochelarii inteligenți pentru realitate augmentată, Moverio BT-200. În standul Epson au fost expuse, de asemenea, proiectorul interactiv EB-1430Wi și multifuncționalul Epson L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici.

„Am decis să aducem la How to Web trei dintre produsele pe care le-am considerat reprezentative pentru ceea ce caracterizează brandul Epson în materie de inovație, chiar dacă ochelarii inteligenți Moverio nu se comercializează în acest moment pe piața din România. Am vrut ca cei prezenți să afle mai multe despre preocuparea noastră continuă pentru a crea produse care ne fac viața mai bună, transformând în experiențe high-tech preocupări sau activități de fiecare zi. Epson deține peste 50.000 de patente la nivel mondial, ceea ce înseamnă că inovația este în ADN-ul acestui brand”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Participanții la eveniment vor avea posibilitatea să testeze pentru prima oară ochelarii inteligenți Moverio BT-200, având astfel acces la o nouă experiență interactivă de vizualizare şi de redare a realității înconjurătoare sau a variate tipuri de conținut.

Ochelarii inteligenți Moverio BT-200 se pot conecta prin Bluetooth cu smartphone-urile și tabletele care rulează sistemul de operare Android 4.0 (sau o versiune mai nouă a acestuia). Cu un design subțire și ușor, gadget-ul oferă experiența vizualizării clare a clipurilor video și audio, a jocurilor și a conținutului online, oriunde și oricând. Ochelarii inteligenți au lentile transparente și senzori care urmăresc mișcările capului utilizatorului și au și o camera foto care poate capta imagini și clipuri video.
De asemenea, Epson a prezentat și proiectorul interactiv pentru distanțe ultrascurte, EB-1430Wi, dedicat unei mai bune colaborări în sălile de conferință.