Stiri: IT&C

Epson lansează două noi imprimante

24.07.2015

Epson lansează două noi imprimante cu sublimare, pentru a ajuta utilizatorii să producă textile de calitate superioară şi articole promoţionale într-un mod fiabil şi economic. Imprimantele de format mare SC-F7200 și SC-F6200 sunt livrate cu garanţie şi asistenţă de service, oferind producătorilor de textile, studiourilor fotografice şi companiilor de produse promoţionale posibilitatea de a beneficia de o utilizare fără probleme a echipamentelor Epson.

Noile modele îmbunătăţesc gama de produse cu sublimare de la Epson, oferind clienţilor şansa de a-şi extinde capacităţile de producţie. Atât SC-F7200, cât şi SC-F6200, pot livra imprimări de înaltă calitate, ușurând procesul de producție pentru articole de îmbrăcăminte, articole sportive şi textile de uz casnic. SC-F6200 oferă, de asemenea, flexibilitatea necesară pentru a sublima pe o gamă largă de medii de tipărire rigide. Ideală pentru companiile producătoare de obiecte promoţionale, imprimanta poate fi utilizată pentru a sublima pe articole personalizate, inclusiv căni şi carcase pentru telefoane şi tablete.

„Am pus laolaltă cele mai recente tehnologii dezvoltate de inginerii Epson, pentru a oferi clienţilor două noi modele de imprimante cu sublimare. Prin intermediul funcțiilor sale noi şi îmbunătăţite, modelul SC-F6200 deschide o multitudine de posibilităţi pe piaţa fotografică, în special pentru imprimarea de fotografii pe medii rigide, precum metalul şi lemnul. În plus, modelul SC-F7200 a fost creat şi dezvoltat în mod exclusiv pentru a ajuta piaţa de textile roll-to-roll la obţinerea unor rezultate remarcabile”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.