Stiri: IT&C

Ericsson România și Moldova are un nou şef

23.11.2017

Ericsson l-a numit pe Dragoș Mircea Rebegea în funcția de Country Manager în România. Acesta este primul român care va ocupa această poziție și care va coordona activitățile companiei din țară. Dragoș Mircea Rebege a fost, în același timp, numit și responsabil pentru echipele de vânzări ale Ericsson din România și Moldova.

“România este una dintre cele mai dinamice piețe de telecomunicații din Europa. Sunt entuziasmat să pot conduce o echipă locală foarte talentată, ajutată de un portofoliu cu soluții 4G, 5G, de cloud și IoT de top, aducându-mi aportul la transformarea digitală a României și Moldovei și contribuind, astfel, la dezvoltarea economiei din ambele țări”, a spus Dragoș Mircea Rebegea.

Având o experiență de peste 21 de ani în industria telecom, dintre care ultimii 17 la Ericsson, Dragoș Mircea Rebegea a ocupat numeroase funcții de conducere în regiunea Europei de Sud-Est în vânzări tehnice și general management, inclusiv pozițiile de Country Manager al Ericsson Albania între 2012-2015 și Key Account Manager pentru Telekom România.

Încă de acum 10 ani, ţara noastră găzduiește și unul dintre cele patru centre de servicii globale (GSC) ale Ericsson, având peste 2.500 de experți ce deservesc peste 40 de rețele din întreaga lume, cu peste 200 de milioane de abonați.