Stiri: Logistica

eSKY.ro lansează o aplicație pentru dispozitivele mobile

26.06.2015

eSKY.ro lansează o aplicație specializată pentru dispozitive mobile. Aplicația oferă acces în câteva secunde la cea mai variată ofertă de bilete de avion din România, direct pe telefon sau tabletă. Rezervările se efectuează simplu și rapid, în trei pași: căutare, alegerea zborului și plata. Pentru a sărbători lansarea, eSKY.ro oferă 5 euro reducere la fiecare bilet rezervat.

Aplicația eSKY.ro, dezvoltată in house de grupul eSKY, folosește tehnologii performante, de ultima generație, pentru a oferi călătorilor acces la zborurile a peste 650 de companii aeriene, atât low cost, cât și de linie, cu destinații din întreaga lume. Astfel, prin motorul de căutare ce generează în câteva secunde rezultatele dorite, utilizatorii aleg opțiunea de zbor potrivită preferințelor specifice și obțin biletul de avion simplu, într-un timp foarte scurt, oriunde s-ar afla.

Noua aplicație oferă călătorilor posibilitatea de a rezerva bilete de avion în trei pași simplificați, astfel încât timpul economisit să fie folosit pentru interacțiunea offline alături de prieteni și familie. După introducerea detaliilor unei călătorii (plecare, sosire, perioadă și număr de pasageri), motorul de căutare afișează rezultate în timp real pentru a facilita utilizatorilor alegerea zborului potrivit pentru fiecare călătorie. La următorul pas, aceștia vor alege dintre zecile de opțiuni disponibile varianta de zbor preferată, în funcție de orarul de zbor și durata acestuia, compania aeriană, escale sau tarif. Odată verificat și ales zborul, utilizatorii vor introduce datele pasagerilor și detaliile plății, finalizând astfel procesul de rezervare.

Tehnologiile performante folosite la realizarea aplicației eSKY.ro sunt susținute de sisteme de securitate prin certificatul SSL ce garantează tranzacții în siguranță. Călătorii pot alege opțiunea de plată preferată (card de credit sau transfer bancar), disponibilă atât pentru persoane fizice, cât și juridice.

Aplicația eSKY.ro este disponibilă pentru sistemele de operare Android, varianta pentru sistemele de operare iOS urmând să fie lansată în perioada imediat următoare..

.