Slide

Stiri: Companii

Peste 170 de manageri au participat la IMM ReStart Arad

30.04.2015

Peste 170 de persoane, în principal antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții, au participat la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potentialul”, organizat de Doingbusiness.ro. Conferinţa a oferit managerilor și antreprenorilor din zonă ocazia să interacționeze și să discute cu specialiști din cele mai renumite companii din țară.

Evenimentul a propus publicului prezentări în plen, un workshop specializat și întâlniri private cu speakerii conferinței pe marginea unor subiecte de actualitate, precum și a oportunităților și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor, oferind informații, soluții și resurse concrete.

În plus, participanţii au avut ocazia să descopere în prezentările susținute pe parcursul celor două sesiuni ale evenimentului, cele mai noi informații din sferă consultanței fiscale, financiare și legislative, pe de o parte, și a tehnicilor și instrumentelor de dezvoltare personală și profesională utile în descoperirea potențialului.

Prezentările au urmărit subiecte legate de optimizarea activității și noile reglementări fiscale și legislative în 2015 (EY România), asigurarea afacerii și managementul riscului (Allianz-Țiriac Asigurări), dar și finanatarea afacerii prin accesarea de fonduri europene (REI Finance Advisors).

Formarea profesională și performanță angajaților, un subiect de interes pentru orice manager care administrează o echipă, au fost în centrul prezentărilor susținute de reprezentanții Equatorial și CNIPMMR.

„Primirea foarte bună și interesul de care s-au bucurat în toate orașele în care am poposit până acum cu <<IMM ReStart>> ne-a determinat că la Arad să extindem plajă tematicilor pentru care am organizat sesiuni de întâlniri private cu vorbitorii conferinței. Ne-am dorit să oferim participanților ocazia să discute față în față și să obțină consultanță aplicată și gratuită pentru propriul business în cât mai multe domenii: noutăți prevăzute în codul fiscal, telecom, surse de finanțare, instrumente de direct marketing și soluții pentru obținerea informațiilor despre furnizori și potențiali clienți, gestionarea corectă a produselor software, asigurarea afacerii. Inițiativa s-a bucurat de o primire foarte bună, peste 170 de manageri participând la aceste sesiuni practice”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.   

Seria de evenimente IMM ReStart va continua în acest an, cu organizate la Sibiu (12 mai 2015), Piteşti (28 mai 2015), Iaşi (9 iunie 2015), Târgu Mureş (17 septembrie 2015), Galaţi/Brăila (15 octombrie 2015) şi Oradea (19 noiembrie 2015).