Estic Park, cel mai nou ansamblu rezidenţial din estul Bucureştiului

12.10.2016

Dezvoltatorul Eagle Development Estate, companie deținută de Israel Land Development Company (ILDC), va finaliza în perioada următoare structura primei clădiri din cadrul proiectului rezidențial Estic Park, care include 125 de apartamente, livrarea fiind programată pentru primăvara anului 2017.

Estic Park este amplasat în sectorul 2 din București, la intersecția șoselelor Pantelimon și Dobroești, pe malul lacului Dobroești. Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiții de peste 26 de milioane de euro dintre care aproximativ 6 milioane în construcția primei clădiri, finanțarea fiind asigurată din surse proprii și o linie de credit acordata de către Libra Bank. În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, dezvoltarea proiectului urmând să se facă în patru etape principale, pe durata unei perioade de șase ani.

”Am regândit ansamblul și am adăugat numeroase facilitați din dorința de a crea un concept integrat, Estic Park urmând să fie un proiect de referință. În plus, piața rezidențială actuală are fundamente mult mai solide, cererea existentă astăzi fiind mult mai solvabilă comparativ cu anul 2008, accesibilitatea achiziționării unei locuințe noi fiind mai bună”, a declarat Joseph Cohen, președinte ILDC România.

Până la finalizarea întregului proiect vor fi implementate facilități precum amenjarea unei promenade pe malul lacului Dobroești, aflat în imediata vecinătate a Estic Park, o zonă de servicii și spații comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), numeroase locuri de joacă pentru copii și facilități pentru activități sportive (pistă de jogging, teren de tenis, skate park).

Estic Park va fi lansat oficial la Târgul Imobiliar Național (tIMOn) care va avea loc în perioada 20 – 23 Octombrie în Piața Constituției.

”Bucureștiul trece printr-o schimbare de infrastructură considerabilă iar zona Pantelimon va fi în viitor în topul preferințelor celor care doresc să achiziționeze o locuință nouă. Estic Park oferă un acces facil către nordul orașului iar infrastructura din zonă este într-o continuă îmbunătățire, de la finalizarea lucrărilor la rețeaua de transport public pana la finalizarea unor investiții private, precum MegaMall”, a declarat Alina Verdeață, managing partner în cadrul Coldwell Banker România.

 

 

Citiți și despre: