Stiri: Constructii

Ethos House Bucuresti - Cushman & Wakefield Echinox

Ethos House Bucureşti va fi administrată de C&W Echinox

29.03.2019

Cushman & Wakefield Echinox a anunțat că va prelua administrarea clădirii de birouri Ethos House, situată ȋn zona Floreasca din Capitală. Aceasta este a doua clădire de birouri preluată pentru administrare de firma de consultanţă imobiliară ȋn 2019.

Astfel, departamentul de Asset Services Cushman & Wakefield Echinox are ca atribuţii:

  • gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire
  • managementul relaţiei cu chiriaşii
  • supervizarea operaţională
  • servicii financiare şi raportare către proprietar.

Acest lucru se realizează prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.

Ethos House Bucureşti. Un design deosebit

Ethos House este o clădire cu un design deosebit. Aceasta se remarcă prin faţada exterioară inspirată din arhitectura Renascentistă.

Clădirea deține o suprafaţă ȋnchiriabilă de 8.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. În cele două etaje ale parcării subterane sunt amenajate 53 de locuri de parcare, iar la nivel suprateran există 50 de locuri de parcare.

Ce spune proprietarul Ethos House Bucureşti?

„Clădirea Ethos House oferă numeroase facilităţi chiriaşilor săi: o locaţie de excepţie, ȋn imediata vecinătate a Lacului Floreasca, Parcului Verdi şi Promenada Mall. În plus, mizând pe atenţia la detalii, proactivitatea şi gândirea strategică a echipei de Asset Services Cushman & Wakefield Echinox, avem ȋncredere că angajaţii care ȋşi desfăşoară aici activitatea vor avea parte de tot confortul”, a afirmat Anastasios Gotsis, proprietar Ethos House.

Ce spun reprezentanții Cushman & Wakefield Echinox?

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, cele doua mandate noi coincid cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietăţilor. Acesta și-a schimbat denumirea din Property Management ȋn Asset Services.

„Suntem mândri de extinderea portofoliului de proprietăţi pe care le administrăm cu un nou proiect de birouri, respectiv clădirea Ethos House, o clădire cu o personalitate aparte ȋn peisajul imobiliar al Capitalei. Suntem o echipă căreia ȋi pasă de oameni, clădiri, business-uri şi ne ghidăm zi de zi ȋn activitatea noastră după acest principiu. Ne onorează faptul că domnul Anastasios Gotsis a avut ȋncredere ȋn noi şi suntem motivaţi să contribuim la succesul pe termen lung al Ethos House”, a declarat Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox.

Citește și Real Estate & Construction Forum 2019 va avea loc pe 11 aprilie