Stiri: Companii

Eurocom a lansat un serviciu online de plotare

03.04.2014

Eurocom, companie din domeniul serviciilor de tipar digital, a investit aproximativ 75.000 de euro primul serviciu online de plotare complet – www.plotareonline.ro. Platforma se adresează atât specialiștilor în arhitectură, design și construcții, precum și  altor specialiști din domenii conexe şi susține strategia Eurocom de extindere la nivel naţional prin oferirea de consultanţă online personalizată.

Astfel, prin intermediul unui soft dedicat, se permite obţinerea unei cotaţii de preţ online pentru fiecare proiect, precum şi înregistrarea istoricului investiţiilor în plotare.

Eurocom a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 4,5 milioane de euro

„Iniţial, afacerea Eurocom era condiţionată de spaţiul centrului de plotare de la parterul Universităţii de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din Bucureşti. Odată cu trecerea timpului, am identificat în piaţă o cerere din ce în ce mai mare pentru o soluţie online care să deservească specialiştii din toate oraşele,” a declarat Romeo Ioan, Director General Eurocom.

Acesta a explicat că după un an de pregătiri şi programare a soft-ului dedicat, a fost lansat un serviciu care se ridică la cele mai înalte standarde şi care oferă tarife mai mici cu până la 20% faţă de centrele clasice de imprimare.

Reprezentanţii companiei estimeză că cel puțin jumătate din investiție va fi amortizată în primul an de la lansare.