Stiri: Logistica

EUROMASTER a deschis două noi puncte de lucru, în Bucureşti

03.04.2017

EUROMASTER, reţeaua specializată la nivel european în distribuţia anvelopelor şi întreţinerea autovehiculelor, a deschis la București două noi puncte de lucru în regim de franciză – EUROMASTER Depozitul de Baterii, specializate pentru a oferi servicii pentru autoturisme, 4X4 și camionete.

”Din dorinţa de a fi mereu la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră, Depozitul De Baterii a ales să adere la rețeaua EUROMASTER prin implementarea sistemului de franciză în punctele noastre de lucru din Chitila, Berceni și Ferentari. Prin acest parteneriat, cu ajutorul expertizei EUROMASTER, am început un proces de asimilare și implementare de cunoștințe și competențe cu scopul de a atinge un nivel de profesionalism corespunzător, necesar satisfacerii nevoilor clienților noștri la un nivel cât mai înalt. Prin integrarea metodelor de lucru EUROMASTER, dorim să ne prezentăm în fața dumneavoastră, atât ca profesioniști în baterii, cât și în anvelope și servicii roți. Pe această cale, ne angajăm ca în centrele noastre să vă întâmpinăm în service-uri auto conforme cu standardele europene. De asemenea, dorim să vă oferim produse performante și servicii de calitate, executate cu echipamente moderne de către personal cu experiență și competență ridicată. Găsiți la noi toate serviciile și produsele de care aveți nevoie pentru mașina dumneavoastră: baterii auto, anvelope și jante auto (montare și reparare), revizii auto, întreținerea sistemului de frânare (plăcuțe și discuri de frână), întreținerea sistemului de articulații, întreținerea periodică a sistemului de aer condiționat (completare freon, înlocuit ulei, substanță de contrast, verificare presiuni funcționare), geometrie 3D (disponibilă în toate centrele începând cu vara lui 2017).” a declarat Florin ȘERBAN, Administrator DEPOZITUL DE BATERII.

Rețeaua Euromaster este prezentă în 17 țări din Europa, cu 2460 sucursale, din care peste 900 funcționează în regim de franciză. La sfârşitul anului 2016, s-au înregistrat vânzări de peste nouă milioane de anvelope, realizând o cifră de afaceri de peste 1 832 milioane de euro, din care 20% au provenit din servicii.

În România, Euromaster dispune la nivel național de 38 sucursale, din care 15 sunt sucursale integrate, iar 23 de sucursale sunt în regim de franciză.