Sanatate

Euromaterna

EUROMATERNA, un spital la standarde internaționale

01.03.2024

Spitalul a înregistrat ca succes, în 2023, recuperarea unui prematur în greutate de 500 de grame, având vârsta de gestație de 26 de săptămâni. EUROMATERNA, cea mai mare maternitate privată din Dobrogea, oferă servicii medicale de Spitalizare Continuă în Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Prematuri, ATI, Terapie Intensivă Neonatală, precum și spitalizare de zi, Ambulator, Medicină materno-fetală, Medicină regenerativă și estetică ginecologică.

Intervențiile chirurgicale în sfera ginecologică includ atât intervențiile clasice, cât și cele minim invazive.

De asemenea, în EUROMATERNA sunt diagnosticate și tratate diverse patologii ale sânului și terapia planșeului pelvin.

Spitalul EUROMATERNA se aliniază la trendul internațional și practică  intervenții din specialitățile chirurgiei generale și chirurgiei plastice.

Fiind maternitate de nivel III, asigură îngrijirea nou-născutului prematur. În 2023 EUROMATERNA a înregistrat ca succes recuperarea unui prematur în greutate de 500 de grame, având vârsta de gestație de 26 de săptămâni. Îngrijirea prematurului implică atât dotările, pregătirea profesională, mediul adecvat, cât și suportul emoțional al tuturor: personal medical, părinți, familie.euromedics

Departamentul FIV-RUA

Făcând o retrospectivă a anului precedent, EUROMATERNA se mândrește cu pacientele devenite graviduțe sau deja mămici, în urma procedurilor de fertilizare in vitro. Rata de fertilizare este de 82%, iar rata de sarcini obținute în anul 2023 este de 56,8%. Pacientele care au făcut embriotransfer în EUROMATERNA au obținut sarcini în evoluție, iar o parte din ele și-au cunoscut deja copiii.

Departamentul FIV-RUA al EUROMATERNA efectuează, de asemenea:

  • Prezervarea fertilității prin crioconservare de ovocite și spermatozoizi;
  • Proceduri cu ovocite donate de la OVOBANK – Spania, prin contract de import de celule reproductive feminine (ovocite);
  • Proceduri cu spermă donată prin contract cu CRYOS – Danemarca.

În EUROMATERNA este folosită tehnica de preparare a spermei ZYMOT, tehnică ce crește șansele de succes în pregătirea spermatozoizilor. Dacă procedurile de reproducere umană asistată fac parte din călătoria dumneavoastră, veți avea nevoie de o probă de spermă calitativă pentru a crește șansele formării unui embrion cu un număr normal de cromozomi.

EUROMATERNA este partener în programul susținut de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și continuă, de asemenea, parteneriatele în programele INFANT și O NOUĂ ȘANSĂ, susținute de Primăriile Constanța, Medgidia și Ovidiu. Prin aceste programe s-au înregistrat rezultate pozitive la procedurile de FIV pe baza voucherelor eliberate.

Spitalul EUROMATERNA este prezent și în mediul on-line, atât prin rețelele de socializare, cât și prin cursurile oferite gravidelor și cuplurilor, anume: alăptarea, puericultura, sarcina și pregătirea pentru naștere.

 

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/euromaterna-solutii-complete-de-asistenta-medicala-ginecologica/