Slide

Stiri: Finante

Euronet a cumpărat 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank

06.11.2014

Euronet a cumpărat 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank SA, prin acest parteneriat reţeaua de bancomate din sucursalele băncii va fi deţinută şi operată de Euronet. După includerea bancomantelor Libra Internet Bank în reţeaua proprie, Euronet va ajunge să deţină în ţara noastră 430 de terminale.

În plus, acest acord diversifică locaţiile în care sunt amplasate ATM-urile, prin includerea alături de bancomatele amplasate în locaţii cu trafic intens a celor din sucursalele băncii, acoperind 41 de judeţe din România.

“Acest contract reflectă strategia continuă a Euronet de a coopera cu băncile în vederea extinderii participării la reţea în cadrul reţelei de ATM-uri de tip „shared” a Euronet. Euronet şi-a asumat angajamentul de a extinde disponibilitatea reţelei sale de bancomate în România. Având una dintre cele mai extinse şi diversificatereţele independente de ATM-uri din Europa din punct de vedere geografic, experienţa internaţională semnificativă a Euronet va genera beneficii pentru partenerii noştri bancari actuali şi viitori şi pentru consumatorii din România”, a declarat Dimitris Verikios, Managing Directoral Euronet România.

Şi înainte de preluarea bancomatelor, Libra Internet Bank participa la reţeaua de ATM-uri Euronet de tip „shared”, fapt care permite clienţilor posesori de carduri să utilizeze bancomatele în condiţii preferenţiale.

“Depunem eforturi constante pentru a le oferi clienţilor noştri cea mai bună experienţă şi pentru a-i ajuta să simplifice operaţiunile bancare. Prin colaborarea cu un partener precum Euronet punem la dispoziţie servicii de calitate care răspund mai bine nevoilor clienţilor noştri”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.