Stiri: Constructii

Euronet România și SCnet lansează carduri prepaid sub sigla MasterCard

14.10.2014

Euronet 360 Finance Ltd., prin intermediul filialei sale din România, Euronet Services SRL, a încheiat un acord cu SCnet Payment Services SRL. Parteneriatul permite emiterea de carduri prepaid sub sigla MasterCard.

Cardul prepaid de la SCnet sub sigla MasterCard este primul de acest gen din țara noastră, oferind o gamă largă de servicii şi beneficii care anterior erau disponibile doar pentru cei cu conturi bancare şi carduri bancare emise. Caracteristicile cardului prepaid MasterCard de la SCnet sunt similare unui card de debit, reprezentând o metodă rapidă şi convenabilă de administrare a banilor. Utilizatorii nebancarizaţi pot depune bani pe card prin depunere în numerar la comercianţii selectionati din rândul celor 20.000 de parteneri retail ai Euronet sau la locaţiile SCnet de pe întreg teritoriul României, în timp ce utilizatorii bancarizaţi au posibilitatea suplimentară de a-şi alimenta cardul prin intermediul depomatelor Euronet sau prin transfer bancar către un alt cont preplătit.

Colaborarea noastră cu SCnet and MasterCard® în lansarea acestui tip de card prepaid în România reprezintă un moment important în introducerea acestei tehnologii financiare progresiste, care satisface atât nevoile clienţilor bancarizaţi, cât şi pe ale celor nebancarizaţi. Aceasta este o situaţie reciproc avantajoasă pentru toate părţile implicate – consumatori, comercianţi şi programe de fidelizare din România – a declarat Nikos Fountas, Executive Vice President şi Managing Director, Europe Segmentul de procesare EFT.

Prin cardul prepaid MasterCard SCnet, utilizatorii se bucură de beneficiile complete ale cardurilor de debit, având acces direct la banii lor prin intermediul reţelei de ATM-uri. Mai mult, datorită serviciilor de Internet Banking şi call center oferite de SCnet, administrarea contului este gratuită – 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Comercianţii au, de asemenea, de câştigat de pe urma participării la schema de fidelizare SCnet – una din cele mai mari din ţară, deoarece pot atrage astfel mai mulţi client – a declarat Dl. Alexander Varvaressos, CEO şi fondator al SCnet România.

Angajamentul nostru este de a furniza soluţii financiare de ultimă generaţie, iar acest nou program este o premieră care întăreşte convingerea MasterCard cu privire la potenţialul de creştere al segmentului de carduri prepaid din România – a declarat Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.