Europharm Distribuţie are un nou director general

04.11.2014

Europharm Distribuţie are un nou General Manager, Adrian Vasiliu preluând această funcție. El deţine o vastă experienţă în managementul operaţional şi de distribuţie atât în ţară, cât şi în străinătate, iar în noua funcţie va fi responsabil de creşterea şi dezvoltarea unei afaceri sustenabile, profitabile şi compliante atât cu standardele externe, cât şi cu cele interne, ale producătorului farma GSK.

“Acest nou rol vine ca o oportunitate extraordinară de a-mi aduce contribuţia în alt tip de distribuţie, cea de medicamente, o zona critică pentru bunăstarea pacienţilor noştri. Va fi o provocare cu atât mai mare cu cât obiectivul pe care mi-l propun este foarte ambiţios, acela ca, pe termen lung, să transformăm Europharm Distribuţie în compania cu cel mai bun control intern, monitorizare şi cadru de desfăşurare a activităţii din piaţă, în conformitate cu reglementările interne şi externe. Vreau să dezvoltăm o afacere solidă şi durabilă, cu o infrastructură armonizată şi operaţiuni şi fluxuri automatizate, pentru fi competitivi într-o piaţă extrem de dinamică.”, a spus Adrian Vasiliu, Director General Europharm Distribuţie.

Adrian Vasiliu preia noua funcţie după o perioadă de șase luni de interimat asigurat de Viorel Vodiţă, în paralel cu rolul de Marketing Manager.

De-a lungul carierei sale, Adrian Vasiliu a ocupat multe funcții în categoria senior management. După 13 ani petrecuţi în Procter & Gamble în arii diferite de business, acesta a ocupat poziţia de Country Manager pentru România şi Cipru, în cadrul liderului global în industria băuturilor, Diageo. În ultimii patru ani s-a aflat la conducerea celei mai mari companii de distribuţie din Algeria, Star Brands & Star Goods, o afacere de peste 200 milioane de dolari şi cu 500 de angajaţi.

Citiți și despre: