Piata service-urilor auto din Romania

Europharm Distribuție îşi reînnoieşte flota auto pentru a proteja mediul

25.01.2017

Europharm Distribuție (EPH) a anunţat înlocuirea întregii sale flote de autoturisme cu vehicule hibride până la finalul lunii ianuarie 2017. Astfel, după recenta achiziție de către Interbrands Marketing & Distribution SRL (IBR), compania a decis înlocuirea integrală a flotei auto utilizate în mare parte de către forța de vânzări. Un număr de peste 80 de autoturisme vor fi înlocuite până la finalul lunii ianuarie 2017 cu modelele hibrid Toyota Auris Terra și Toyota Yaris, în cadrul unui parteneriat strategic încheiat între IBR și Toyota în România. Aceste maşini vor alcătui cea mai mare flotă de automobile hibride a unui distribuitor de produse farmaceutice din România.

Investiția totală realizată se ridică la un milion de euro și reconfirmă angajamentul companiei de a-și consolida statutul de unul dintre cei mai importanți distribuitori și furnizori de servicii logistice de top din piața românească farma. Tot pentru a îndeplini acest angajament asumat, în ultimele 12 luni, EPH a reînnoit și flota de transport marfă, printr-o investiție de 1.500.000 de euro.

“Este responsabilitatea noastră, ca unul dintre cei mai importanți jucători din piața de distribuție farmaceutică, să oferim soluții reciproc avantajoase pe termen lung. Înlocuirea flotei de autoturisme utilizate de către forța noastră de vânzări cu mașini hibride este un demers prin care ne asigurăm că îndeplinim acest angajament. Și nu ne vom opri aici. În 2017, strategia noastră prevede continuarea investițiilor, atât pentru extinderea și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților noștri, cât și pentru creșterea acoperirii geografice a zonelor rurale și urbane mici”, declară Georgi Roussev, Director General EPH.

Decizia este rezultatul unei prime sinergii a EPH cu IBR. În 2015, IBR a anunțat consolidarea parteneriatului său cu Toyota România printr-un nou acord privind înlocuirea în întregime a flotei sale auto cu vehicule hibride Toyota.

 

 

Citiți și despre: