Stiri: Companii

Eveniment Business Evolution.

Un nou webinar Business Evolution, astăzi, la ora 10:00

07.05.2020

Eveniment Business Evolution. Doingbusiness.ro organizează astăzi, de la ora 10:00, un nou webinar din seria Business Evolution – Rethink Strategy – Insights from Business Leaders. Criza actuală a provocat perturbări economice fără precedent. Ea va schimba fundamental ecosistemul de afaceri.

Eveniment Business Evolution. Presiunea schimbărilor

Liderii companiilor aflați sub presiunea schimbărilor se gândesc deja la strategii de adaptare a afacerilor lor.

Schimbările în relațiile cu clienții, furnizorii sau băncile, telemunca, accelerarea tehnologizării generează nevoia acută de acțiune. De asemenea, adaptarea generează noi presiuni de transformare a modului de lucru, structurii organizațiilor și dezvoltarea de noi capabilități cu ajutorul tehnologiei.

În acest context, Doingbusiness.ro în parteneriat cu Accenture, Orange România, Bursa de Valori București și Kompass România organizează joi 7 mai 2020 webinar-ul „BUSINESS EVOLUTION – RETHINK STRATEGY – Insights from business leaders” într-un demers comun de a ajuta companiile din România și liderii acestora să își redefinească strategiile și planurile într-o perioadă de provocări financiare și economice.

Eveniment Business Evolution. Subiectele dezbătute

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute mai multe subiecte legate de modul în care companiile din ţara noastră ar trebui să acționeze în perioada imediat următoare. Se va discuta despre Strategii și Planuri de Continuitate a Afacerilor luând în considerare principalele acțiuni care ar trebui aplicate în companii.

• Care sunt soluțiile pe care managerii le au la îndemână pentru a trece cu bine peste această perioadă de incertitudine?

• La ce să ne așteptăm? Ce elemente sunt fundamentale pentru a regândi strategia afacerii în noul context?

• Care sunt măsurile pe care liderii companiilor le pot implementa pentru a menține controlul asupra evoluției afacerii?

• Care sunt noile tehnologii care s-au dovedit indispensabile pentru continuitate?

• Cum identificăm oportunitățile sub avalanșa de probleme?

Ce spun organizatorii webinarului?

“Cum spuneam în martie când am început seria de evenimente online, dezvoltarea unui plan de continuitate a afacerii sau de “disaster recovery” este esențial și specific fiecărei companii în parte.

Nu există rețete universale, dar și în cadrul acestui webinar vom discuta cu lideri experimentați despre soluții concrete cu privire la modul în care companiile pot și trebuie să răspundă unor situații dificile precum schimbarea seminificativă a comportamentului de consum atât pentru segmentul B2B cât și B2C, scăderea cererii atât pe piețele internaționale cât și în România, schimbarea modelelor de muncă și de evaluare, creșterea ratei șomajului la valori nemaiîntâlnite în cele mai puternice economii, blocarea temporară a investițiilor companiilor cu impact direct asupra comenzilor, stresul și presiunea la nivel din ce în ce mai crescut, impredictibilitatea etc.

Am observat însă cu toții în aceste două luni o accelerare fantastică a digitalizării. Cum continuăm acest lucru și cum folosim automatizarea și reașezarea disruptivă a modelelor de business, dar mai ales a soluțiilor pe care tehnologia le poate oferi companiilor pentru a putea continaă activitatea, sunt câteva din subiectele pe care le vom aborda împreună cu invitații noștri” declara dl. Dumitru Ion, CEO DoingBusiness.ro.

Eveniment Business Evolution. Invitaţi

• Radu Hanga, Președinte al Consiliului de Administrație, Bursa de Valori București

• Florin Popa, Business to Business Director, Orange România

• Istvan Kocsolade, Applied Intelligence Lead, Accenture România

• Marius Persinaru, Antreprenor & Consultant strategic și organizațional, ex CEO Xerox România și Schneider Electric, care va fi și moderator al webinarului.

Citeşte şi Izotec Group lansează prima fereastră premium la preț standard