Stiri: Energie

Eveniment special în AFI Palace Cotroceni, cu ocazia Orei Pământului

18.03.2016

AFI Palace Cotroceni demarează astăzi o acțiune prin care se alătură evenimentelor organizate la nivel internațional cu ocazia Orei Pământului, sub mesajul „Tu ești energia!”. Bucureștenii sunt invitați să participe și să ofere din energia lor pentru a lumina binecunoscuta sferă din fața mallului.
Acțiunea va avea loc între 18:30 și 19:30 în AFI Palace Cotroceni la intrarea Galaxy, unde vor fi amplasate biciclete, puse la dispoziție de sala de sport Pure Fitness.

La eveniment vor fi prezenți antrenori de fitness, care vor crea o atmosferă energizantă, alături de toți cei care vor dori să pedaleze. Punctul culminant al evenimentului va fi luminarea sferei, ca un simbol al planetei, ce poate fi salvată prin implicarea și resursele oamenilor.

„AFI Palace Cotroceni sărbătorește în fiecare an Ora Pământului și se aliniază inițiativelor internaționale de conștientizare a importanței protejării mediului înconjurător. De data aceasta, pe lângă reducerea consumului de energie electrică, am pregătit un eveniment deosebit pornind de la premisa că în noi există mai multă energie decât ne putem imagina și că, folosind-o în mod constructiv, putem schimba lumea. Așadar, anul acesta bucureștenii sunt energia noastră și îi invităm cu drag să vină la eveniment pentru a lumina în mod simbolic sfera de la intrarea Galaxy. Pentru câteva minute ne vom imagina că sfera simbolizează Pământul, căruia îi vom dărui din resursele noastre”, declară Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Pe lângă activitatea desfășurată în seara de vineri, AFI Palace Cotroceni se va alinia acțiunilor realizate la nivel internațional și sâmbătă seara, prin stingerea parțială a luminilor, începând cu ora 20:30.