Stiri: Social

Evenimente 1 iunie 2022: Acces gratuit la patinoarul Allianz-Tiriac Arena

Evenimente 1 iunie 2022: Acces gratuit la patinoarul Allianz-Țiriac Arena

31.05.2022

Evenimente 1 iunie 2022. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sărbătorită anual pe data de 1 iunie, Patinoarul Allianz-Țiriac Arena organizează un program gratuit de patinaj pentru toți doritorii, indiferent de vârstă. Astfel, în data de 1 iunie 2022, în intervalul ora 10:00-13:00, publicul beneficiază de acces gratuit pe gheață.

De asemenea, Patinoarul localizat în Otopeni, Drumul Gării Odăi, numărul 7, pune gratuit la dispoziția doritorilor, în intervalul menționat, patine și tot suportul necesar pentru distracția pe gheață.

Evenimente 1 iunie 2022. Activități pe gheață și diverse jocuri de echipă în aer liber

Tot în data de 1 iunie, copiii din echipele de hochei susținute de Fundația Țiriac vor avea parte de o zi specială, alături de familia lor. Aceștia vor lua parte la o gamă variată de activități pe gheață și diverse jocuri de echipă în aer liber, precum fotbal sau badminton.

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena este un proiect unic în zona București – Ilfov, dezvoltat în acord cu indicaţiile Federaţiei Internaţionale de Hochei. În cadrul acestuia se antrenează echipe de juniori și seniori din București și din zonele limitrofe.

Patinoarul are o suprafață construită de 4.863 mp și o capacitate de aproximativ 450 de locuri în tribune. În cei aproape șase ani de funcționare, circa 175.000 de patinatori și hocheiști au găsit aici condițiile necesare pentru antrenament, iar sute de copii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani din București și din localitățile limitrofe au participat la programul gratuit de inițiere în patinaj.

Prin intermediul acestuia, micuții au învățat primii pași pe gheață sub atenta supraveghere a antrenorilor Fundației Tiriac, iar cei mai curajoși și talentați dintre ei au fost incluși în echipele de hochei.

Citeşte şi Competiţia Tinerii în Arenă 2022: 5 echipe și-au prezentat ideile de business pentru a primi mentorat