Stiri: Social

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Unde ne putem petrece timpul liber?

18.12.2015

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Nu mai este mult până la Crăciun şi toată lumea se pregăteşte pentru această mare sărbătoare. Chiar dacă această perioadă este mai aglomerată, de pe 25 decembrie, Capitala se va mai linişti şi ne vom bucura de zilele de vacanţă.

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Pentru cei care rămân de Crăciun în Bucureşti, există o mulţime de evenimente specifice acestei perioade, de la târguri de Crăciun, la piese de teatru şi concerte.

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Principalele târguri

Până de data de 29 decembrie, în centrul Bucureştiului, în Piaţa Universităţii, are loc Bucharest Christmas Market. Acolo veţi putea cumpăra produse artizanele şi tradiţionale, decoraţiuni de Crăciun, produse handmade sau produse alimentare cu specific românesc.

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Un alt târg de Crăciun cu produse tradiţionale va avea loc, până pe 28 decembrie, în centrul comercial Liberty Center Mall, iar până pe 31 decembrie, puteţi vizita Târgul Cărtureştilor, desfăşurat în cadrul librărieiCărtureşti Verona.

De asemenea, spiritul Sărbătorilor de Iarnă vine la Bucureşti Mall. Vizitatorii centrului comercial vor avea parte de o experienţă de poveste la București Mall, în weekend-urile 19-20 decembrie, dar și pe 23 şi 24 decembrie.

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Atelierele lui Moș Crăciun

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. Pe 19 și 20 decembrie, Plaza România va organiza Atelierele lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea crea ornamente și vor împodobi bradul de Crăciun din centrul comercial. După aceea, personajul de poveste Elful îi va învăța jocuri distractive, iar cei mici vor participa la concursul„Copiii au talent” și vor cânta cele mai cunoscute colinde româneşti.

Evenimente de Crăciun în Bucureşti. În perioada 22 decembrie – 31 ianuarie, Muzeul Național de Istorie a României găzduieşte expoziţia „Minunata lume a basmelor şi poveştilor.