Stiri: Companii

Evenimente de vară în birourile myhive deţinute de IMMOFINANZ în Bucureşti

15.08.2018

Compania IMMOFINANZ a anunţat că organizează evenimente de vară pentru birourile sale myhive din Bucureşti. Aşadar, pe parcursul acestei veri, cei peste 4.000 de angajaţi din cele trei clădiri myhive se bucură de jocuri, sport şi seri cu muzică.

„Interacţiunea în comunitate reprezintă esenţa conceptului myhive. Community Manager-ul nostru susţine comunicarea dintre chiriaşi, identifică oportunităţi de cooperare între aceştia şi facilitează contactele necesare. Comunitatea se reuneşte în acţiuni variate, de la programe sportive, până la evenimente after-work şi mic dejunuri de afaceri, unde împreună cu experți din diferite domenii se dezbat subiecte curente”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România.

Conform companiei, bara a început cu myhive Games, eveniment care s-a întins pe perioada a trei zile de competiţie. La jocurile de bowling şi biliard au participat 80 de persoane, formând 16 echipe, acestea reprezentând companii ale chiriaşilor din clădirile de birouri myhive.

O minte sănătoasă se păstrează într-un corp sănătos, aşa că myhive este spațiul unde se face şi mişcare. myhive Sport include clase de yoga, running, pilates sau stretching practicate în fiecare saptămână de membri comunităţii myhive, împreună cu instructori profesionişti.

Evenimentele myhive after-work sunt un final binemeritat pentru o zi intensă la birou. Muzica de relaxare, snacks-uri şi cocktail-uri creează atmosfera perfectă pe terasele exterioare ale clădirilor sau în lounge-ul myhive. Aceste evenimente reprezintă o oportunitate excelentă de networking, de bună dispoziţie şi relaxare.

IMMOFINANZ este prima companie imobiliară care a lansat în ţara noastră un concept de birouri precum myhive, care acum include 20 de clădiri din cinci ţări, cu un spaţiu total inchiriabil de peste 460.000 metri pătraţi. Cele trei clădiri myhive din Bucureşti sunt myhive S-Park, myhive Metroffice şi myhive Iride Tower cu peste 65.000 metri pătraţi.