Stiri: Retail

Evenimente Kaufland 1 Decembrie 2018

Kaufland sărbătorește Centenarul Marii Uniri

30.11.2018

Evenimente Kaufland 1 Decembrie 2018. Pe data de 1 Decembrie 2018, de Centenarul Marii Uniri, Kaufland România organizează evenimente speciale și face o promisiune: ”Împreună scriem următorii 100 de ani”. Astfel, din respect pentru România și din dorința de a fi alături de oameni cu ocazia sărbătorii naționale, Kaufland aduce omagiul său Centenarului și anunță o serie de evenimente speciale, pentru a celebra 100 de ani de la Marea Unire.

Câteva dintre gesturile prin care Kaufland dorește să le aducă românilor bucurie în aceste zile de sărbătoare națională sunt:

  • Expoziția ,,Portret de român – o sută de povești de viață la o sută de ani de România”
  • Concertul Extraordinar Centenar la Alba Iulia
  • masa populară de 1 Decembrie
  • noua grădină urbană din proiectul „Grădinescu” de la Alba Iulia

Evenimente Kaufland 1 Decembrie 2018. ,,Portret de român – 100 de povești de viață la 100 de ani de România”,

În luna decembrie, interiorul Aeroportului Internaţional Henri Coandă București va fi gazda unei expoziții inedite: Portret de român – o sută de povești de viață la o sută de ani de România. Este vorba de un proiect inițiat de Asociația pentru Responsabilitate Socială Plan B, susținut de Kaufland România.

Românii care vor reveni în România de Sărbători, cei care pleacă în vacanță peste granițe sau străinii care ne vor vizita țara în luna Centenarului Marii Uniri vor avea ocazia să observe îndeaproape nu mai puțin de 100 de români.

Acesta este portretul României în 100 de imagini. Fotgrafiile au fost surprinse, de-a lungul ultimelor luni, de fotograful Cristian Șuțu.

Evenimente Kaufland 1 Decembrie 2018. Concert Extraordinar Centenar la Alba Iulia

Kaufland România susține Concertul Extraordinar Centenar, o inițiativă a Asociației Film și Cultură Urbană. Spectacolul de muzică clasică are loc pe 30 noiembrie, la ora 19:00. Concertul va fi susținut de Orchestra Metropolitană București, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Nu mai puțin 550 spectatori în sala de concert și până la 25.000 de spectatori prin transmisiunea live pe contul de socializare al evenimentului și site-ul dedicat: www.ziuaromaniei.ro vor putea urmări Concertul Extraordinar Centenar de la Alba Iulia.
Masa populară de 1 Decembrie, la Alba Iulia

Pe 1 Decembrie, chiar de Ziua Unirii, cei care vor vizita Cetatea Albă Carolina vor fi întâmpinați cu o Masă populară copioasă.

Kaufland va oferi 30.000 de porții de mâncare: fasole cu ciolan, varză cu cârnați și mămăligă cu brânză.

Evenimente Kaufland 1 Decembrie 2018. O nouă grădină urbană din proiectul „Grădinescu” la Alba Iulia

Kaufland și Asociația Institutul de Cercetare în Permacultură din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, au adus, în luna noiembrie, proiectul „Grădinescu” la Alba Iulia.

Aceasta este prima grădină comunitară din orașul Marii Uniri și cea de a zecea din rețeaua „Grădinescu”.

Noua grădină urbană se află în spatele Palatului Apor, deasupra Caponierei din Cetatea Alba Carolina.

Grădina deține o suprafață de aproximativ 2000 mp și cuprinde patru zone:

  • o zonă de relaxare, cu hamace și măsuțe, unde se află și magazia și biroul
  • zona cu cinematograf în aer liber și livadă
  • zona cu pajiște înflorită și habitat pentru insecte
  • zone cu grădină de legume și plante aromatice, cu paturi înălțate, din nuiele.

Evenimente Kaufland 1 Decembrie 2018. Ce spun reprezentanții companiei?

„Poate că vi se par vorbe mari, dar pentru noi, cei de la Kaufland România, este un angajament pe temen lung, pe care îl luăm în serios: Împreună scriem următorii 100 de ani. Prin tot ceea ce facem azi punem temelia unui nou secol al României. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta țara pe care o vom lăsa moștenire generațiilor viitoare. De aceea, vrem să ne aducem contribuția la o Românie cât mai bună”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Citește și Cum sărbătorește Metrorex Centenarul Marii Uniri?