Stiri: Companii

Evenimente ROMEXPO 2019

Evenimente Romexpo 2019: Mii de vizitatori, la târgurile din perioada 30 mai – 2 iunie

07.06.2019

Evenimente ROMEXPO 2019. Centrul expozițional a organizat, în perioada 30 mai – 2 iunie, patru manifestări de referință. Este vorba de TIBCO – Târgul internațional de bunuri de larg consum și BIO LIFE & STYLE – Expoziția pentru o viață verde, ANTIQUE MARKET II – Târgul de obiecte de artă și antichități și EXPO FUNERARE – Salonul pentru servicii funerare.

Cele patru evenimente s-au desfășurat concomitent cu Bookfest – Salonul Internațional de Carte – un concept al industriei editoriale cu o vizibilitate considerabilă în rândul vizitatorilor Centrului Expozițional ROMEXPO.

Astfel, pentru patru zile, în Pavilionul B1 al ROMEXPO, numeroși vizitatori au avut ocazia de a testa, proba și cumpăra produse la prețuri speciale și au participat la o serie de activități conexe de interes.

Evenimente ROMEXPO 2019. TIBCO

TIBCO a reunit companii din țara noastră și din străinătate. Acestea au prezentat cele mai recente produse și servicii de pe piața bunurilor de larg consum. În plus, eleau contribuit la identificarea tendințelor din acest sector.

Expozanții au venit cu articole de calitate superioară, la prețuri de producător: textile și țesături decorative, haine şi accesorii vestimentare, preparate culinare, electrice și electronice, dar și multe creații hand-made.

Informații suplimentare despre ediția viitoare se regăsesc pe www.tibco.ro.

Evenimente ROMEXPO 2019. BIO LIFE & STYLE

Prin intermediul târgului BIO LIFE & STYLE, ROMEXPO a promovat importanța unui stil de viață sănătos pentru adulți și copii, aducând în prim plan factorii care influențează starea de sănătate a fiecărui individ.

În cadrul expoziției, vizitatorii au primit sfaturi utile de la specialiștii din domeniu, au învățat cum să-și îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții și au beneficiat de oferte speciale la produse naturiste, cosmetice și de curățenie, cărți de specialitate, produse hand – made și multe altele.

În plus, pe durata celor zile de manifestare, publicul a participat și la activitățile conexe organizate în scop educativ, pe teme precum: alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum, parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor.

Informații suplimentare despre ediția viitoare se regăsesc pe www.bioromexpo.ro.

Evenimente ROMEXPO 2019. ANTIQUE MARKET II

În aceeași perioadă s-a desfășurat și ANTIQUE MARKET II, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

ANTIQUE MARKET – evenimentul dedicat atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor – a reunit și la această ediție piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a alege articole marcate de istorie la cele mai avantajoase prețuri, expozanții întrecându-se în oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%.

Informații suplimentare despre ediția viitoare se regăsesc pe www.antiquemarket.ro.

Evenimente ROMEXPO 2019. EXPO FUNERARE

De asemenea, EXPO FUNERARE a reprezentat platforma de întâlnire a celor mai importanți manageri din industria funerară românească.

Expozanții au avut ocazia să stabilească relații de afaceri cu producătorii, importatorii și distribuitorii din industrie, iar cei interesați au primit consultanță din partea specialiștilor.

EXPO FUNERARE a fost destinat atât prestatorilor de servicii complete în domeniul funerar, dar şi publicului larg. În cadrul evenimentului, clienții au putut achiziționa produse și servicii la prețuri de producător.

Informații suplimentare despre ediția viitoare se regăsesc pe www.expofunerare.ro.

Citește și Iunie, luna copiilor la LEROY MERLIN. Evenimente speciale pentru cei mici. Program