Stiri: Agricultura

Evenimente ROMEXPO

Evenimente ROMEXPO: Cele mai importante târguri din agricultură, alimentație, ambalaje și băuturi

08.11.2019

Evenimente ROMEXPO. Centrul expozițional, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României a organizat, între 30 octombrie și 3 noiembrie, cea mai importantă serie expozițională a toamnei. Este vorba de

  • INDAGRA
  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO
  • PACK SHOW
  • EXPO DRINK

Cele patru evenimente s-au bucurat de prezența a peste 60.000 de vizitatori.

Timp de cinci zile, ROMEXPO a reprezentat platforma care a reunit întregul spectru de furnizori ai industriei agricole, alimentare, de ambalaje și băuturi. Vorbim de 950 de companii, din 25 de țări. Acestea și-au expus cele mai noi produse, soluții și servicii pe o suprafață de 54.500 mp.

INDAGRA și INDAGRA FOOD & CARNEXPO s-au desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Evenimente ROMEXPO. INDAGRA 2019

INDAGRA a reprezentat cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care aduc plus valoare agriculturii din țara noastră și care impulsionează dezvoltarea relațiilor comerciale.

Cea mai importantă manifestare cu profil agricol din țară a reunit peste 540 de companii. Acestea au expus pe o o suprafață expozițională de 33.800 mp.

Evenimentul a avut un grad de internaționalizare de 31%. La ROMEXPO au fost prezente 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

INDAGRA 2019 a beneficiat de participarea oficială internaţională și de grup a țărilor: Franța, Grecia, Italia, Turcia și Ungaria.

Producătorii şi distribuitorii din domeniu au prezentat produse şi echipamente moderne, în scopul de a crește performanţele și profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

Specialiștii în agricultură au beneficiat de oferte speciale la mașinile și utilajele care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii.

Urmăriți site-ul www.indagra.ro pentru detalii despre INDAGRA 2020.

Evenimente ROMEXPO. INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

Târgul internațional pentru industria alimentară a reunit 250 de firme. Acestea au expus produse și tehnologii de ultimă generație pe o suprafață de 15.300 mp.

La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 au participat companii din 13 țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, România, Suedia, Turcia și Ucraina. Evenimentul a avut un grad de internaționalizare de 22%.

Târgul s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și a fost organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu ADDOR EVENTS.

Evenimentul le-a dat posibilitatea companiilor expozante să-și lanseze produsele și să prezinte noutățile din domeniu în cadrul unor zone tematice:

  • Salonul industriei cărnii din România
  • Salonul de panificație, lactate, fructe și legume
  • Salonul GastroFood

Urmăriți site-ul www.indagra-food.ro pentru detalii despre INDAGRA FOOD 2020.

Evenimente ROMEXPO. PACK SHOW 2019

PACK SHOW 2019 s-a desfășurat între 30 octombrie – 3 noiembrie la ROMEXPO

Spre deosebire de edițiile anterioare, când expoziția a intrat doar în vizorul vizitatorilor de profil, PACK SHOW 2019 a fost vizitat și de clienți și potențiali clienți veniți din rândul producătorilor agricoli.

În 2019, PACK SHOW a acordat o atenţie specială ambalajelor sustenabile şi biodegradabile, tehnicilor de ambalare şi ambalajelor din industriile farmaceutică şi cosmetică, dar şi soluţiilor de ambalare destinate industriei alimentare şi a băuturilor.

Detalii despre ediția viitoare a târgului găsiți pe www.packshow.ro.

Evenimente ROMEXPO. Expo Drink 2019

Târgul de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice – EXPO DRINK a oferit vizitatorilor posibilitatea de a degusta și achiziționa băuturi românești de tradiție, dar și produse recunoscute la nivel internațional.

Vizitatorii specialiști au primit informații și sfaturi de la reprezentanții companiilor expozante despre cele mai noi și eficiente tehnologii folosite în industrie, în special în ceea ce privește utilajele pentru industria vinului, procesarea strugurilor și procesarea fructelor, serviciile de proiectare, dimensionare și utilare a cramelor de diverse dimensiuni.

În plus, EXPO DRINK 2020 promite vizitatorilor noi surprize și multe evenimente conexe de interes, precum conferințe și dezbateri, dar și demonstrații inedite de bartending.

Citește și Pack Show 2019 ROMEXPO, singura expoziţie de packaging din România