Stiri: Retail

Evenimente speciale de Crăciun, în centrul comercial Bucureşti Mall

11.12.2015

Spiritul Crăciunului vine la Bucureşti Mall, an de an, cu daruri cât mai aproape de sufletul vizitatorilor săi. Astfel, zile de poveste şi experienţe pline de magie, în atmosfera plăcută a sărbătorilor de iarnă, îi așteaptă pe cei mici şi pe părinţii lor în București Mall, în weekend-urile 12-13 și 19-20 decembrie, dar și pe 23 şi 24 decembrie 2015, între 11.00 şi 14.00.

Câteva dintre cele mai iubite personaje, precum Crăiasa Zăpezii, Anna, Elsa și Olaf, vor depăna povești îndrăgite de copii.

Pe 23 și 24 decembrie, cei mici sunt aşteptaţi să participe la împodobirea bradului şi a saniei Moşului, în buna tradiție a Ajunului Crăciunului.

În toată această perioadă, distracţia de Crăciun va fi în toi şi la cabina virtuală a lui Moş Crăciun, unde cei mari vor putea să îşi aleagă ţinuta „virtuală” cu tematica Sărbătorilor, ideală pentru un selfie memorabil şi o amintire de împărtăşit cu cei dragi. Mai mult decât atât, ei vor primi o fotografie print din partea Bucureşti Mall.

Colinde tradiționale sau moderne, într-o atmosferă fermecătoare, creată de multitudinea de decoraţiuni de Crăciun, vor răsuna în serile de weekend, de la ora 19.00. Miercuri, 23 decembrie, de la 18.30, un spectacol cu totul aparte îi va aduce în București Mall pe tenorul Vlad Miriță și invitații săi speciali de la Opera Română, iar pe 24 decembrie, un concert de colinde tradiţionale va marca un moment surpriză pentru toţi cei prezenţi.