Stiri: Retail

Evenimente speciale de Crăciun la Liberty Center

14.12.2017

Centrul comercial Liberty Center a pregătit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale și activități tematice de Crăciun, dedicate atât celor mici cât și adulților. Copiii vor învăța să confecționeze decorațiuni de Crăciun, vor intra în lumea minunată a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, într-o serie de evenimente realizate în parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină, pe când Happy Cinema din Liberty Center va găzdui spectacole de balet, teatru și patinaj artistic, cum ar fi „Spărgătorul de nuci” sau „Intimissimi on Ice 2017 – A Legend of Beauty”. De asemenea, întreaga familie poate petrece timp împreună pe patinoarul acoperit din cadrul centrului comercial, la prețuri speciale.

„Crăciunul este unul dintre cele mai anticipate momente din an, de aceea ne-am dorit să le oferim vizitatorilor noștri o serie de evenimente tematice, prin care să se bucure la maximum de această perioadă. Pe lângă patinoarul acoperit, care este o atracție permanentă la prețuri avantajoase, am gândit nenumărate alte activități pentru toate vârstele și, mai ales, pentru cei care își doresc să petreacă timp de calitate alături de familie. Happy Cinema găzduiește în premieră proiecția unora dintre cele mai importante evenimente artistice, iar centrul comercial va fi luat cu asalt de Moș Crăciun și alte personaje pline de magie. Evenimentele speciale din perioada iernii fac parte dintr-un program de activități speciale pe care Liberty Center le organizează și care vor continua și anul viitor”, a declarat Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Astfel, în perioada 20-23 decembrie, echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină organizează „Atelierele lui Moș Crăciun”, o serie de evenimente ce au loc în fiecare zi, între orele 16:00 și 20:00, unde copii vor învăța să confecționeze decorațiuni specifice Crăciunului.

Pe 22 și 23 decembrie, în același interval orar, va avea loc atelierul de lucru „Parfum de iarnă”, unde copiii vor avea posibilitatea să combine diferite arome pentru a-și crea propriul parfum pentru camera lor. Vor combina diferite arome de scorțișoară, vanilie, portocală și astfel vor intra în lumea miresmelor preferate.

În plus, o cabină fotografică cu accesorii specifice Crăciunului va fi disponibilă în zona atelierelor, astfel încât cei prezenți vor putea lua acasă o amintire sub forma unui semn de carte magnetic.

Liberty Center este primul centru comercial modern din sud-vestul Bucureștiului, situat la doar 2 km față de Piața Unirii.