Stiri: Retail

Evenimente speciale de Halloween, la Plaza România

28.10.2015

Plaza România a pregătit de Halloween o serie de eveniment speciale: un maraton de filme horror pentru cei mari şi ateliere de creaţie, parade de modă cu costume de groază şi spectacole de teatru pentru cei mici.

Astfel, pe 30 octombrie, de la ora 23.30, începe cea de-a cincea ediţie a Halloween Movie Marathon, găzduit de cinematograful Movieplex din Plaza România. Patru filme horror a căror premieră are loc în 2015 vor rula în noaptea de 30 spre 31 octombrie -„Poltergeist”, „Insidious: Capitolul 3”, „Viziuni” şi „Crimson Peak”.

Biletele au fost puse în vânzare pe data de 16 octombrie, iar, până la ora actuală, s-au vândut peste 1.900 de tichete.

Având în vedere ediţiile din anii precedenţi ale evenimentului, se estimează că biletele vor fi sold out până la data evenimentului şi că aproximativ 2.400 de spectatori vor fi prezenţi la Halloween Movie Marathon.

De asemenea, distracția celor mici începe pe 31 octombrie, de la ora 12.00 şi continuă pe 1 noiembrie. În aceste două zile, copiii au la dispoziţie, până la ora 15.00, ateliere de creaţie – juniorii vor putea decora bostani, vor participa la sesiuni de face painting şi se vor deghiza în fantome.

După aceea, urmează parada costumelor de groază, dar şi spectacole de teatru „de groază”.

Tot în spiritul Halloween, cei mici se vor putea fotografia alături de vrăjitoare şi de zombi la photo corner-ul special amenajat în incinta centrului comercial.