Stiri: Retail

Evenimente speciale de Paşte, la Băneasa Shopping City

21.04.2016

Centrul comercial Băneasa Shopping City organizează în perioada Paştelui o serie de evenimente special pentru persoanele care vizitează mall-ul, copiii fiind în centrul atenției și vor avea parte de surprize la fiecare pas.

„Pentru a ne asigura că aveți parte de distracție ca la carte am creat Eggscape Room, un escape room în zona Food Court cu tematică de sărbătoare pentru a evada din cotidian. Distracția continuă cu Eggspedition: o cursă a oualelor umblătoare care vă pot suprinde la tot pasul cu promoții și surprize. În Fabrica de jucării copilașii îsi pot da frâu liber imaginației creând împreună cu Iepurașul o jucarie pe placul lor sau chiar decorațiuni și felicitări”, au anunţat reprezentanţii centrului comercial.

Aceştia mai spus că pentru a participa la toate activitățile mall-ului este nevoie de multă energie şi de aceea a fost creat atelierul de bezea și ciocolată: Candydome & Chocosphera.

Băneasa Shopping City va avea un program special de Paşte. Sâmbătă, în data de 30 aprilie, magazinele și Grand Play vor fi deschide între orele 10:00-19:00, iar Grand Cinema& More și Grand Combo își vor închide porțile la ora 20:00.

Duminică, 1 mai, magazinele vor fi închise, însă Grand Play, Grand Combo și Grand Cinema &More vor funcționa conform programului normal. În acelaşi timp, Max Bet va rămâne deschis non-stop pe perioada sărbătorilor Pascale.