Stiri: Retail

Evenimente speciale de Valentine’s Day, în AFI Cotroceni

13.02.2017

AFI Cotroceni, în colaborare cu Kiss FM, organizează un concert special de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul căruia vor urca pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști români ai momentului. Toți cei care vor veni în AFI Cotroceni pe 14 februarie, vor avea ocazia să asiste la concertul live susținut de  Ruby, Alina Eremia, Irina Rimes, Grasu XXL, Dorian Popa și Lora, într-un spectacol unic.

Concertul va avea loc începând cu ora 19:00, pe patinoarul Cotroceni on Ice. Prezentatorii concertului sunt Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu, realizatorii matinalului Râzi cu Sergiu și Andrei, și Dan Fințescu, MC Partydul Kiss FM. Astfel, centrul comercial devine destinația potrivită pentru toate cuplurile care doresc să sărbătorească într-un mod aparte Ziua Îndrăgostiților.

AFI Cotroceni și radioul Kiss FM au pregătit cu ocazia Valentine’s Day și campania „KISS4LOVE”, în cadrul căreia, cuplurile care vin la shopping în centrul comercial au parte de surprize unice. Astfel, cei care își înscriu bonurile de cumpărături la info desk-ul amplasat pe pasarela ce traversează zona de food court, vor intra în cursa câștigării unui inel cu diamant oferit de Bijuteria Teilor. După înscrierea în tombolă, îndrăgostiții vor primi un lăcățel pe care își pot inscripționa numele și îl pot agăța de pasarelă, ca un simbol al iubirii lor.

Câștigătorul marelui premiu va fi anunțat pe data de 14 februarie 2017, la finalul concertului. Regulamentul campaniei este disponibil pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

În această perioadă, AFI Cotroceni este decorat tematic, cu inimioare și flori, iar cuplurile pot petrece momente deosebite, la shopping, la restaurantele și cafenelele din mall sau în zonele de distracție, într-o atmosferă de sărbătoare.