Evenimente speciale de Ziua Îndrăgostiţilor în Băneasa Shopping City

10.02.2017

În luna februarie, la Băneasa Shopping City, dragostea plutește în aer, centrul comercial pregătind o mulţime de surprize pentru cei care aleg să îşi petreacă timpul liber în Băneasa Shopping City, în weekendul 11-12 februarie şi pe 14 februarie.

„Intră în atmosferă, lasă-te inspirat și transformă-ți ideile în cadouri memorabile pentru persoana cea mai aproape de sufletul tău. Noi avem și o provocare pentru tine, demnă de sărbătoarea dragostei. Vino în weekendul 11-12 februarie și pe 14 februarie, între orele 14:00-20:00, ca să îți testezi abilitățile la tragerea cu arcul. Dacă ai bonuri de cumpărături care să cumuleze suma minimă de 50 de lei, te invităm să țintești cu arcul inima supradimensionată, precum celebrul Cupidon, iar noi îți oferim în schimb multe premii-surpriză”, a anunţat centrul comercial.

Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii).

 

 

Citiți și despre: