Evenimente speciale la Veranda Mall, de 1 Mai

26.04.2017

În week-endul prelungit cu ocazia zilei de 1 Mai, Veranda Mall îi așteaptă pe bucureșteni cu modalități de distracție și relaxare unice, dedicate atât celor mici, cât și celor mari. Astfel, în perioada 29 aprilie – 1 mai 2017, copiii sunt așteptați la Atelierele de Zmeie, acolo unde vor învăța cu ajutorul unor artiști, cum să construiască, să decoreze și să înalțe propriul zmeu. Atelierele vor avea loc în fiecare zi, între orele 12:00 și 18:00, la spațiul de joacă pentru copii din zona Amfiteatru. La finalul activităților, copiii se vor putea juca cu zmeiele pe spațiul verde de pe platforma centrului comercial și bineînțeles, le vor putea păstra.

Participarea în cadrul Atelierelor de Zmeie este gratuită și se face pe baza unei înscrieri la biroul de informații din cadrul centrului comercial, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

„Cu ocazia week-endului prelungit îi întâmpinăm pe clienții noștri cu opțiuni de relaxare și activități recreative tematice, astfel încât vizitele în centrul nostru comercial să fie cât mai plăcute. Suntem preocupați constant să oferim locuitorilor din zona Obor și nu numai, oportunități atractive de petrecere a timpului liber și ne dorim să venim în întâmpinarea lor cu activități creative și interesante. Îi invităm pe cei care vor petrece această perioadă în București să se bucure de spațiul verde, de terasele și de locul de joacă de la Veranda Mall, unde vor putea să se relaxeze în compania celor dragi”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Pe parcursul week-endului prelungit de 1 mai Veranda Mall va avea un program de funcționare normal, între orele 10:00 – 22:00 și îi așteaptă pe vizitatori să se bucure de opțiunile de petrecere a timpului liber, de sesiuni de shopping, precum și de ofertele restaurantelor și cafenelelor din centrul comercial.

 

 

Citiți și despre: