Evenimente speciale la Veranda Mall, pe 24-25 iunie

21.06.2017

Veranda Mall organizează cel mai distractiv picnic al verii, pe 24 și 25 iunie. Centrul comercial invită bucureștenii la festivalul urban, cu un program special de spectacole și activități recreative.

„Vara aceasta Veranda Mall dă tonul veseliei! Pe 24 și 25 iunie centrul comercial organizează cel mai distractiv picnic al verii, unde bucureștenii sunt așteptați să se bucure de un adevărat festival urban, cu un program tematic, pentru două zile de vacanță memorabile”, a anunţat centrul comercial.

Sâmbătă și duminică, Veranda Mall anunță startul evenimentelor începând cu ora 12:00 și îi așteaptă pe toți cei dornici de un weekend relaxant în amfiteatrul din fața centrului comercial. Muzica antrenantă, momentele de magie susținute de Magitot, mâncărurile și băuturile delicioase, acțiunile sportive, atelierele de creație, concursurile pentru public, toate sunt ingredientele unui weekend plin de amintiri.

„Vara aceasta ne dorim să le aducem bucureștenilor oportunități de relaxare și petrecere a timpului liber cât mai atractive și în concordanță cu așteptările lor. Sub conceptul de picnic, evenimentul din acest weekend va fi un adevărat festival urban, cadrul perfect unde aceștia se vor putea relaxa alături de familiile lor, unde se vor putea întâlni cu prietenii lor și unde vor putea petrece împreună timp de calitate, în cadrul unui program cu activități recreative dedicate. Îi invităm să fie alături de noi la prima ediție a Picnicului Veranda Mall, eveniment ce ne propunem să devină unul de tradiție vara aceasta.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Cum se vor distra bucureștenii la Picnicul Veranda Mall?

Pe 24 și 25 iunie, Veranda Mall va avea un program complet de distracție:

Zona de food & drinks: Vizitatorii centrului comercial vor avea parte de mâncăruri și băuturi speciale în zona de food & drinks, unde Zăganu va aduce bere rece și proaspătă, Tomi va da mai multă aromă preparatelor cu delicioasele sosuri, iar Algida va oferi sortimente de înghețată cremoasă, ideale pentru vremea călduroasă. În plus, la Blend Barul Becel participanții vor afla de la un bucătar cum se produce margarina, iar apoi ei vor fi provocați să se înscrie la concursurile unde se va desemna cel mai bun sandwich.

Activități sportive de vară: Părinții și copiii pot participa la activități sportive potrivite sezonului estival, precum badminton, ping pong, mini fotbal, sărituri cu coarda. Cei mai buni participanți vor fi răsplătiți cu premii atractive. În plus, asfaltul din fața centrului comercial va deveni locul undei cei mici își vor pune imaginația la încercare pentru cele mai frumoase desene cu cretă colorată.

Spectacole la scenă deschisă: Pe parcursul celor două zile, atmosfera de festival va fi asigurată de trupele de muzică și dans care vor urca pe scena din fața centrului comercial. Printre artiști se numără îndrăgita formație Steluțele Aurii, iar programul va fi completat de cunoscutul magician Magitot, care va susține numere de magie impresionante, atât sâmbătă, cât și duminică.

Ateliere creative pentru familii: La Picnicul Veranda Mall familiile sunt invitate să își creeze piese de vestimentație originale. Pe 24 și 25 iunie, părinții și copiii sunt așteptați să își personalizeze tricourile și șepcile la atelierele de creație. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, precum și la infodesk în cadrul centrului comercial, până pe data de 23 iunie 2017. Atelierele vor avea loc în fiecare zi, între 12:00 și 18:00.

Jocuri pentru prichindei: Pe parcursul celor două zile, cei mici se vor bucura din plin de vacanța de vară și vor putea participa la sesiuni de facepainting, jocuri cu baloane de săpun, în timp ce mascotele Vera și Tomi cel Viteaz vor fi alături de ei cu cele mai distractive idei de jocuri.

 

 

Citiți și despre: