Evenimente Ziua Copilului. Surprize la Cine Globe!

27.05.2019

Evenimente Ziua Copilului. De 1 Iunie, la Cine Globe, cei mici au parte de suprize demne de o vedetă de film. Astfel, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Cine Globe transformă copiii pasionați de filme în staruri de cinema. Acest lucru se întâmplă datorită surprizelor pregătite pentru aceștia.

Pe lângă experiența vizionării de film și serviciile premium pe care le oferă Cine Globe, copiii vor avea parte de surprize care îi vor face să se simtă ca starurile de cinema.

Evenimente Ziua Copilului. Workshop interactiv

Așadar, cei care aleg să-și petreacă ziua la Cine Globe Titan vor avea parte de un workshop interactiv de improvizație susținut de UNATC Junior și un moment artistic realizat de copiii de la Bucharest Dance Academy București.

Workshopul va avea loc în intervalul 12:00 – 13:30 și va avea tema “Actor pentru o zi”, iar în continuare participanții se pot bucura de coregrafia micilor dansatori care vor crea o atmosferă de gală. Aceste activități sunt gratuite și se vor desfășura în lobby-ul cinematografului. În plus, primii 100 de copii care ajung la Cine Globe, primesc cadou un produs Play-Doh.

Evenimente Ziua Copilului. Ce spune conducerea Cine Globe România?

„Ceea ce face ca ziua de 1 Iunie să fie atât de specială este imaginația copiilor. Iar imaginația prinde aripi atunci când aceștia sunt fericiți și au parte de experiențe memorabile, cu atât mai mult când se simt ca adevărate vedete de film. La Cine Globe lucrăm în fiecare zi pentru a oferi servicii de calitate clienților noștri, atât prin experiența vizionării de film, cât și varietatea meniului de la bar, dar și prin prețurile competitive” a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Evenimente Ziua Copilului. Program Cine Globe

De 1 Iunie programul Cine Globe include filme potrivite pentru copii, cum ar fi filmul mult așteptat marca Disney, “Alladin”, care spune povestea cunoscută din desenele animate, într-o nouă interpretare mult mai spectaculoasă. Importantă de menționat este și premiera “Guvernul Copiilor”, primul documentar 3D românesc. Este vorba de proiect cinematografic care a reunit 100 de copii români care au fost invitați să își imagineze cum ar arăta țara noastră în următorii 100 de ani, dacă ar fi chiar ei parte dintr-un Guvern al viitorului. O altă opțiune este animația “Terra Willy: Rătăcit prin galaxie”. Vorbim de o aventură simpatică atât pentru pici, cât și pentu părinți.

În plus, Cine Globe poate transforma ziua de naștere a copilului într-un moment special indiferent de data din calendar. Astfel, părinții care vor să îi facă pe cei mici să se simtă ca niște vedete pot realiza un video cu urări de la mulți ani care să fie rulat înainte de începerea filmului.

Citește și Wienerberger, cele mai bune rezultate din istoria de 200 de ani a companiei

Citiți și despre: