Evenimentul BD HR SUMMIT 2017 va avea loc în perioada 25-26 mai

09.05.2017

Evenimentul BD HR SUMMIT 2017, organizat de Business Days în colaborare cu Academia de HR, va avea loc în perioada 25-26 mai, la Palatul Regal din Bucureşti. Conferinţa se bucură de participarea a 20 de speakeri de top români şi 4 speakeri internaţionali.

„Într-o lume în continuă schimbare amplificată de progresul tehnologic şi în care deficitul de talente nu mai este doar o statistică, ci a devenit un risc real pentru funcţionarea şi dezvoltarea companiilor, HR-ul este una dintre funcţiunile esenţiale într-o organizaţie. Munca nu mai este despre muncă, recrutarea devine tot mai mult o activitate de marketing, organizaţiile se transformă în spaţii de realizare personală unde angajaţii sunt mai degrabă parteneri sau intraprenori: toate acestea reprezintă direcţii şi tendinţe deja manifeste în piaţa muncii. Ne propunem în acest context să abordăm la BD HR Summit 2017 cele mai de actualitate teme ale HR-ului modern, într-un amplu eveniment la care sunt invitaţi să participe trend setteri, experţi, profesionişti şi companii care au capacitatea de a modela lumea resurselor umane”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Temele abordate în cadrul BD HR SUMMIT 2017 reprezintă ariile cu cel mai mare impact în designul organizaţiilor performante şi, din acest motiv, sunt de interes nu doar pentru specialiştii HR dar şi pentru antreprenori, manageri şi decidenţi de top:

  • Atragerea şi Recrutarea Talentelor – cum ajungem la cei de care avem nevoie într-o piaţă ultra-competitivă?
  • Recrutarea prin Social Media – Alternativă sau înlocuitor al soluţiilor clasice?
  • Retenţie şi Engagement – Securizarea talentelor sau cum transformi muncă în pasiune?
  • Inovaţii în HR – Trenduri şi direcţii pentru viitor, încotro ne îndreptăm, ce trebuie să pregătim încă de azi pentru a fi în top mâine

Toate aceste subiecte vor fi abordate de 20 de speakeri de top români şi 4 speakeri internaţionali.

Lista speakerilor şi programul evenimentului poate fi accesat pe businessdays.ro/Evenimente/BD-HR-SUMMIT-2017/Homepage.

 

 

 

Citiți și despre: