Stiri: Economie

Evenimentul Business (r)Evolution ajunge la Brașov, pe 11 aprilie

06.04.2017

Pentru al 7-lea an consecutiv, Doingbusiness.ro organizează seria de conferințe dedicată soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. Anul acesta, proiectul este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de evenimente care a debutat la Iași, în 21 martie 2017, ajunge la Brașov în 11 aprilie 2017 și va continua la Craiova (26 aprilie), București (10 mai), Arad (14 iunie). În toamnă proiectul național continuă cu evenimentele de la Târgu Mureș, Piatra-Neamț și Oradea.

,,Revenim la Brașov în 2017 după ce anul trecut am consemnat aici un record de audiență și interes din partea antreprenorilor locali. Peste 200 de oameni de afaceri și reprezentanți ai companiilor cheie din regiune au considerat că merită să investească timpul necesar pentru a fi alături de noi și vrem să confirmăm și să majorăm plus-valoarea acestei investiții de timp și în 2017. Este un an în care presiunile fantastice existente în economie în privința prețului forței de muncă și al banilor se suprapun realității externe pe care o vedem încă din 2016, atunci când <foarte improbabilul> a devenit realitate. Antreprenorii care vor fi alături de noi și în acest an, categoric, vor fi mai pregătiți pentru ceea ce va urma întrucât oferim și soluții pentru evoluția dar mai ales o revoluție a modului în care se fac afaceri’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Prin urmare, oamenii de afaceri din Brașov și din județele învecinate sunt invitați să participe gratuit la evenimentul Business (r)Evolution, care va avea loc marți, 11 aprilie 2017, începând cu ora 9.00, la Hotelul Kronwell din Brașov.

Înscrierea la conferinţă se poate face pe www.doingbusiness.ro, iar participarea este gratuită în limita a două persoane pentru fiecare companie înregistrată (participarea a mai mult de două persoane/companie presupune taxă de înscriere).

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta audienței și propriile scenarii și argumente în privința a ceea ce va urma în anul economic 2017.

Prima sesiune este dedicată consultanței și soluțiilor pentru managementul performant, iar printre speakeri se numără Răzvan Ionescu, Director Marketing Segment Business Telekom – care va prezenta publicului soluțiile digitale cele mai actuale și mai potrivite pentru optimizarea costurilor în companie, și Marius Vasilescu, Director adjunct Deloitte Romania – care va demonstra de ce planul de afaceri este cartea de vizită a companiei.

Cea de-a doua sesiune – Impactul digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerilor – va prezenta participanților soluții software pentru management eficient, productivitate și analiză a modulului în care se iau deciziile, resurse on-line pentru dezvoltare, marketing, vânzări și extinderea pe noi piețe. Aşadar, Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative&Bright – va face o analiză a componentelor unui sistem funcţional în cadrul organizaţiei, iar Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions – va vorbi despre tendinţele şi instrumentele anului 2017 în Marketingul digital. Dumitru Ion, CEO Kompass România, va face o demonstraţie despre cum poţi vinde eficient, adresându-te exact clientului care pe care îl targetezi.