Stiri: Economie

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” Ploieşti va avea loc pe 14 aprilie

06.04.2016

Pe 14 aprilie, la Ploieşti, va avea loc evenimentul de afaceri “BUSINESS to more BUSINESS”. Conferinţa este organizată de Doingbusiness.ro şi se va desfăşura în cadrul Hotel Prahova Plaza, începând cu ora 9.00.

Evenimentul de la Ploiești face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS”, care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016.

În condiţiile în care consultanța fiscală și de afaceri, dar și instrumentele de dezvoltare personală, devin disponibile și pentru mediul de afaceri, seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii chiar și în condiții economice volatile.

“BUSINESS to more BUSINESS 2016 înseamnă deja noi recorduri: la Brașov am înregistrat cea mai numeroasă participare de până acum, iar la Iași am reușit să ne bucurăm de o interactivitate fără precedent. Am creat un cadru favorabil în care managerii și antreprenorii locali să dezbată aspecte importante pentru afacerile lor si, mai ales, să găsească soluții, prin intermediul specialiștilor invitați de noi, la problemele cheie pe care le întâmpină.. Revenim în Prahova în 2016 cu mult interes, pentru că mediul de afaceri de aici este extrem de interesant și activ’’, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

În plus, în cadrul evenimentului de la Ploiești va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Prahova și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de important pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează, în esență, așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința “BUSINESS to more BUSINESS” este structurată în trei sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei) și o sesiune extrem de interactivă axată pe dezvoltarea personală.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Carmen Afanasenco – Tax Manger, EY Romania, Elena Badea – Marketing Director, EY Romania, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach și Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și pentru înregistarea online a participanților sunt disponibile aici.