Stiri: IT&C

Evenimentul CIO Talks.

Evenimentul CIO Talks are loc pe 25 mai 2022. Ce subiecte se vor dezbate?

18.05.2022

Evenimentul CIO Talks – Digital Transformation. Digital twin, AI and Business Intelligence Webcast va avea loc miercuri, 25 mai 2022. În cadrul evenimentului, organizat de CIO Council și Revista CARIERE, se va discuta despre noua realitate în lumea digitală: Totul se mută în cloud, de la sistemele de bază tranzacționale, la PBX și CCTV. De asemenea, Analytics și BI devin instrumente obișnuite pentru C-level, instrumentele de inteligență artificială reprezintă noul standard, în timp ce construirea în platformele Digital Twin pentru optimizarea proceselelor operaționale repezintă noua realitate.

„Este un moment favorabil pentru CIO, care își poate transforma semnificativ rolul tradițional, devenind totodată un partener de business proactiv și strategic, care generează valoare și crește cifra de afaceri”, anunţă organizatorii.

Evenimentul CIO Talks. Subiectele abordate

         Cum beneficiază companiile și CIOs de pe urmă adoptării celor mai noi trenduri tehnologice;
         Există vreun sistem IT care nu poate fi migrat în cloud?;
         Cum construiești o strategie de Cloud și infrastructură;
         Soluții de transformare digitală. Cum pot companiile să dezvolte noua agendă a întreprinderilor digitale și cum pot organizațiile să dezvolte reziliența digitală?;
         Digital Twin. Cum să reproduc o fabrică sau o clădire?;
         Generăm zilnic un depozit uriaș de date: cum pot instrumentele de Business Intelligence să îi ajute pe manageri să ia decizii de afaceri?;
         De la colectarea datelor, stocare, analiză și raportarea lor până la deciziile de afaceri;
         Inteligență artificială aplicată și analiză avansată.

Speakeri

Invitații speakeri ai evenimentului:

• Iulia Malioukis, Principal, Horváth România
• Marc Hollyoak, Head of Technology Strategy, Softelligence
• Andrei Negulescu, Product Evangelist, Matricia
• Dorian Hodorogea, Customer Engineer for Smart Analytics, Google CEE
• Serban Zirnovan, Senior Director, ISG Solutions DCS EMEA.

Moderator al evenimentului este Yugo NEUMORNI, Președintele CIO Council România.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații “CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017. EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componență peste 1000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT.

EuroCIO este unica entitate care reprezintă funcția CIO în față autorităților europene. Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independentă față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

Citeşte şi Web3: Tehnologia care va schimba modul în care folosim internetul