Stiri: Constructii

Evenimentul CONSENS a început pe 13 martie

15.03.2017

În perioada 13-24 martie va avea loc evenimentul CONSENS, din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Aflat deja la cea de-a treia ediție, evenimentul este organizat de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

„CONSENS are ca și scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice ultimele noutăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia. Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme din domeniu, studenții au ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesioniști din cadrul firmei pe care o reprezintă”, au explicat organizatorii CONSENS.

Aşadar, Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică pune la dispoziția companiilor partenere un spațiu, unde fiecare va putea să-și amenajeze un stand expozițional cu informații precum: internshipuri, prezentarea companiei, workshopuri, vizite tehnice, tehnologii speciale, traininguri, locuri de muncă etc.

Obiectivele acestui eveniment sunt: organizarea de vizite tehnice, demonstrații tehnice, oferirea de internshipuri, stagii de practică, prezentarea ofertei de muncă, workshopuri, prezentare de produse, prezentare de soluții, traininguri, simulare de interviuri ș.a.m.d.

Mai multe informații pe pagina evenimentului: www.consens.ascut.ro