Stiri: Social

Evenimentul “Despre performanţă la absolut” are loc pe 9 iunie, la Cluj Napoca

27.05.2016

Pe data de 9 iunie, Acumen Integrat organizează evenimentul “Despre performanţă la absolut”, care se va desfăşura în cadrul The Office Conference Center, Cluj-Napoca. Participarea la acest eveniment constituie o oportunitate excelenţă de a învaţă cum să creăm armonie în viată noastră, prin îmbinarea a patru elemente cheie: minte, suflet, corp şi acţiuni.

„Conceptul de performanţă personală, relativ nou în România, se referă la abilitatea de a menţine o armonie între viată profesională şi cea personală, pentru că fiecare individ să ajungă la cea mai bună varianta a sa”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Cele patru workshopuri se concentrează în jurul unei călătorii de armonizare a sinelui, fiind relevante pentru cei care vor să descopere metode eficiente de gestionare a timpului, de stabilire realistă a obiectivelor personale, de dezvoltare a concentrării pe termen lung, de luare de decizii şi de orientare a energiei înspre obţinerea unui impact pozitiv asupra acţiunilor întreprinse.

Rezultatul final al participării la acest program va fi elaborarea şi dezvoltarea unui plan de acţiune.

În plus, ateliere de lucru vor fi susţinute de către traineri specialişti, care pe lângă activităţile lor de bază, vor împărtăşi şi experienţe din rândul pasiunilor lor: fotografia, călătoriile, paraşutismul şi fitnessul.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment accesaţi site-ul acumenintegrat.ro/despre-performanţă-la-absolut/