Evenimentul Economia Socială în Era Digitală 2023

Evenimentul Economia Socială în Era Digitală 2023. Ce teme se vor dezbate?

Evenimentul Economia Socială în Era Digitală 2023. Asociația Română pentru Smart City anunță organizarea evenimentului ”Economia Socială în Era Digitală”, programat pentru data de 10 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului din București. Evenimentul își propune să devină o platformă de dialog inovativă, reunind profesioniști, decidenți politici și lideri ai industriei pentru a discuta și a modela viitorul economiei sociale în era digitală.

Speakeri invitați și temele de dezbatere

Evenimentul va avea ca invitați speakeri de renume precum Natalia Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Marius Ghenea, Managing Partner la Catalyst Romania, și Daniel Fenechiu, Senator și Liderul Grupului de Senatori PNL. În cadrul panelurilor, aceștia vor aborda teme importante, inclusiv impactul tehnologiei asupra economiei sociale și importanța adaptării continue în era digitală.

Evenimentul Economia Socială în Era Digitală 2023. Comunități inteligente

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Smart City în colaborare cu Euro Jobs și Diacostampet, lideri în domeniul economiei sociale din România, reconfirmând astfel angajamentul față de inovație și dezvoltare durabilă.

Participanții vor avea ocazia să exploreze, să învețe și să colaboreze, beneficiind de perspective variate și soluții inovatoare în domeniul economiei sociale și tehnologiei. Este o oportunitate unică de networking și dezvoltare profesională, într-un context care promovează învățarea colaborativă și partajarea de idei.

Pentru înscrieri și mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul evenimentului.

Mesaje importante

Diana Vochițoiu a precizat: „Din perspectiva mea de CEO al companiei Euro Jobs și partener strategic al acestui eveniment, sunt extrem de încântată să fim parte a unei inițiative care își propune să modeleze viitorul economiei sociale în contextul tehnologic actual. Acest eveniment reprezintă un pas important în abordarea provocărilor și oportunităților pe care le aduce digitalizarea, și sunt convinsă că va genera dialoguri valoroase și soluții concrete. Este o oportunitate de a unifica expertiza tehnologică cu imperativele sociale, pentru a crea un viitor mai sustenabil și incluziv.”

Mircea Vâlcea a declarat: „Sunt onorat că Diacostampet poate să contribuie la un eveniment important și relevant pentru viitorul nostru, care pune în centrul atenției intersecția dintre economia socială și tehnologie. Într-o eră în care digitalizarea transformă fiecare aspect al vieții noastre, este esențial să ne gândim la modul în care aceste schimbări pot fi direcționate spre a aduce un impact pozitiv în comunitățile noastre. ‘Economia Socială în Era Digitală’ reprezintă platforma ideală pentru a explora și a dezvolta aceste idei.”

Eduard Dumitrașcu a afirmat: „În calitate de Președinte al Asociației Române pentru Smart City, vă invit cu drag la ‘Economia Socială în Era Digitală’. Această inițiativă nu este doar un simplu eveniment, ci un angajament ferm față de crearea unui viitor în care tehnologia și inovația servesc binele colectiv. Orașele inteligente pe care ni le dorim sunt, în primul rând, orașe pentru oameni. În acest context, colaborarea între sectorul public, industrie și comunități devine esențială. Vă așteptăm să ne împărtășiți viziunea dvs. și să contribuiți la modelarea unui viitor în care economia socială și tehnologia lucrează împreună pentru a construi o societate rezilientă, durabilă și, de ce nu, chiar mai justă.”

Citește și Concluzii HR Uncovered 2023: Cum se construiește imaginea unui brand?