Stiri: Companii

Evenimentul Great People Inside ”Everything HR" 2024.

Evenimentul Great People Inside ”Everything HR” 2024 va avea loc în perioada 29-30 mai

24.02.2024

Evenimentul Great People Inside ”Everything HR” 2024. Cel mai prestigios eveniment de HR din țara noastră și unul dintre cele mai importante și de impact evenimente din Europa de Est, conferința Great People Inside ”Everything HR” se află la cea de-a 19-a ediție. Conferința se va desfășura în perioada 29-30 Mai, Hotel Qosmo, Brașov.

”Vino și descoperă și tu cele mai noi tendințe, inovații revoluționare și strategii de succes, prezentate direct de către experți de top din industrie”, anunță organizatorii.

Evenimentul Great People Inside ”Everything HR” 2024. Speakeri

Printre keynote speakerii prezenți în acest an se numără:

 Anil Seth, profesor de neuroștiință cognitivă și computațională la Universitatea din Sussex și codirector fondator al Centrului Sackler pentru Știința Conștiinței. Cercetările sale principale se axează pe modul în care percepțiile conștiente ale lumii și ale sinelui pot fi înțelese prin prisma ”creierului predictiv”.

 Flaviu Cicirean, fondatorul a două companii influente în lumea afacerilor, atât în România, cât și în Europa: BRAND EMOTIONS și BRAND MINDS.

Itay Talgam, dirijor de orchestră devenit ”dirijor de oameni”. Găsește metafore pentru comportamentul organizațional și modele de conducere inspirate din funcționarea orchestrei simfonice.

 Perry Timms, fondator și director general al PTHR – o companie de consultanță de nișă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. Este unul dintre cei mai influenți 100 de oameni de HR la nivel global.

 Tracie Sponenberg, speaker de talie mondială pe teme de resurse umane, leadership, tehnologie și afaceri, iar în prezent este Chief People Officer al The Granite Group.

 Zarja Cibej, CEO & Fondator My Tamarin. Zarja și echipa sa lucrează în parteneriat cu întreprinderi progresiste care înțeleg importanța diversității și a incluziunii la locul de muncă, alături de care proiectează și implementează servicii care sprijină păstrarea angajaților, satisfacția acestora și diversitatea forței de muncă.

 Onyi Anyado, lider global, un speaker futurist și corporativ. Onyi susține discursuri în întreaga lume la diferite conferințe, evenimente și organizații pe diverse subiecte, cum ar fi gândirea viitoare, viitorul muncii, dezvoltarea și distincția leadershipului și leadershipul Al și tehnologic.

”Ce ar face diferența în munca ta, în era digitală? Descoperă răspunsurile și soluțiile la Conferința ‘Great People Inside, Everything HR’ și alătură-te liderilor de opinie și experților într-un dialog inspirațional”, mai spun organizatorii.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și înregistrare te rugăm să accesezi pagina: www.everythinghr.live/2024.

 

Citește și Invest AG vrea să preia Philoro. Tranzacția, analizată de Consiliul Concurenței