Stiri: Companii

participanții au posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri

Evenimentul „Heading for the Future” 2023: Ce teme se vor discuta?

18.10.2023

Evenimentul „Heading for the Future” 2023. AIESEC București organizează, în perioada 6 noiembrie – 4 decembrie, evenimentul „Heading for the Future”.

”Consideri că experiența ta profesională poate fi îmbunătățită sau dorești să experimentezi un alt domeniu de lucru? Vrei să îți dezvolți aptitudinile și să ai șansa de a interactiona cu multiple companii în vederea unui post de lucru?

AIESEC București îți oferă ocazia de a răspunde la aceste întrebări și te invită să te înscrii la o nouă oportunitate de orientare în carieră: evenimentul „Heading for the Future”. Dacă te simți nesigur în alegerea domeniului, noi te vom ajuta să îți dezvolți viața profesională!”, spun reprezentanții AIESEC București.

Workshop-uri

Evenimentul va avea loc în București în perioada 6 noiembrie 2023- 4 decembrie 2023, format din workshop-uri ținute de companii și de speakeri acreditați și specializați în diferite domenii de interes, în regim fizic și online.

În cadrul evenimentului, participanții au posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management, finanțe.

”Datorită interacțiunilor cu diferite companii, ai oportunitatea de a te familiariza cu mediul profesional prin workshop-uri și experiențe simulate de muncă. În același timp, diverși influenceri sau persoane experte te vor ajuta să te dezvolți pe partea de soft skills și vor susține workshop-uri prin care îți vei putea folosi aptitudinile într-un mod eficient”, spun reprezentanții AIESEC București.

Evenimentul „Heading for the Future” 2023. Certificare

În plus, participanții vor fi certificați la sfârșitul evenimentului și pot avea șansa de obține chiar și un internship/job de la unul dintre partenerii AIESEC București.

”Dacă dorești să îți dezvolți abilitățile vitale pentru viitoarea ta carieră accesează pagina de Facebook și Linkedin a evenimentului “Heading for the Future București” : https://bit.ly/registration-form-PR, unde vei găsi un formular de înscriere și mai multe detalii despre proiect.

Dacă dorești să îți dezvolți abilitățile vitale pentru viitoarea ta carieră înscrie-te prin completarea formularului: https://bit.ly/registration-form-PR”, conform organizatorilor.

Citește și Brevetele și mărcile comerciale aduc avantaje importante pentru startup-uri