Stiri: Companii

Evenimentul Invisible Influence va avea loc pe 15 martie

23.11.2017

Invisible Influence, eveniment de comunicare nonverbală și limbajul corpului, va avea loc pe 15 martie 2018, în Bucureşti. În cadrul conferinţei, Kevin Hogan, expertul în Limbajul Corpului și Influențarea inconștientă, va prezența secrete și tactici de perfecționare în domeniul comunicării nonverbale, persuasiunii și a limbajului nonverbal. Biletele au fost puse, deja, în vânzare, iar până pe 30 noiembrie, sunt disponibile la preț early birds.

Evenimentul este recomandat oamenilor de vânzări, antreprenorilor, managerilor, online marketers sau oricărei persoane care își dorește o relație sau o relație mai bună.

“Atât în viață, cât și în afaceri, chiar și cei mai buni au nevoie de instrumente eficiente pentru a fi într-adevăr convingători. Limbajul nonverbal poate transmite informații în proporție de aproximativ 55%, în timp ce prin comunicare verbală se transmit doar 7%. Învață să-ți transmiți mesajul într-un mod cât mai eficient, la Masterclass-ul susținut de dr. Kevin Hogan pe 15 martie 2018”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Kevin Hogan este autorul cărţilor “Psihologia Persuasiunii”, “Știința influenței” și a altor 22 de cărți, care au fost traduse în 43 de limbi.

În ultimii 10 ani, acesta a devenit Expertul în Limbajul Corpului și Influențarea inconștientă, fiind astfel numit de către ABC, Fox, BBC, The New York Times, The New York Post și alte reviste populare precum Forbes, Investors Business Daily, InTouch, First for Women, Succes! și Cosmopolitan.

Mai multe informaţii despre eveniment și biletele disponibile pe blackcardevents.ro