Stiri: Companii

Evenimentul „Leaders in HORECA” va avea loc pe 26-27 noiembrie, în Praga

15.10.2015

Evenimentul „Leaders in HORECA”, organizat de Business Council, va avea loc în perioada 26 – 27 noiembrie, în Praga. Principala temă de dezbatere este reprezentată de modul în care aşa numita Generaţie Y influenţează tendinţele din sectorul HORECA.

Doar în Statele Unite există peste 95 de milioane de persoane care pot fi încadrate în Generaţia Y şi, din acest motiv, nu mai este o surpriză faptul că brandurile încearcă să şi axeze eforturile de marketing către această generaţie.

De asemenea, în condiţiile în care numărul tinerilor care merg în restaurante, hoteluri, cafenele şi baruri este în creştere, industria de servicii alimentare încearcă să răspunde cerinţelor acestora.
Aşteptările acestei generaţii tinere sunt destul de mari: nu se aşteaptă doar la mâncare bună, ci şi la servicii de calitate şi la o atmosferă unică.

Osvaldes Plienaitls, director al Harmony Park, unul dintre vorbitorii „Leaders in HORECA Summit”, va prezenta în cadrul evenimentului un nou concep de restaurant.

„Mâncarea şi băutura devin foarte locale. Prin local vreau să spun produse de fermierii locali şi chiar de restaurante. Tendinţele merg dincolo de produsele alimentare şi fermele ecologice. La Harmony Park avem propriile noastre culturi de legume, fructe, iar scopul nostru este de a fi un restaurant auto-sustenabil. Restaurantele nu sunt doar despre a mânca, aceasta ar trebui să vă dea o emoţie, o amintire care să conecteze toate simțurile”, a afirmat acesta.

„Leaders in HORECA” este singurul eveniment din regiune care are drept invitaţi directori executivi din Europa Centrală şi de Est şi din Comunitatea Statelor Independente. Forumul reprezintă o platformă comercială pentru companiile din acest domeniu, în cadrul căreia se va discuta despre tendinţele din industrie, despre oportuniţile existente şi despre soluţii la provocările curente.