Stiri: Economie

Evenimentul „Managerial challenges in modern business” va avea loc miercuri

27.09.2015

Miercurea viitoare, pe 30 septembrie, Forbes România, în parteneriat cu LifeSize și Veracomp, organizează un eveniment inovator, în cadrul căruia se va dezbate unele dintre cele mai importante provocări ale businessului modern.

În contextul actual, mobilitatea a luat avant, iar provocările de management sunt din ce în ce mai mari şi de aceea, trebuie să ținem pasul cu tehnologia, întrucât poate transforma businessul și poate duce la rezultate extraordinare.

„Trăim într-o societate bazată pe tehnologie, însă importanța comunicării tradiționale față-în-față, în business nu poate fi subestimată. Atunci când modul de lucru este foarte alert și implică diferite zone geografice, comunicarea poate fi mai greu de realizat. Nu a fost niciodată mai important pentru succesul in afaceri să găsim modalități de a păstra persoane conectate în timp real”, au afirmat reprezentanţii Forbes România

Astfel, vizualul plasează oamenii în centrul experienței de colaborare şi îi ajută să lucreze împreună prin noi metode care transformă afacerea, susțin inovația și ating mai multe rezultate cu mai puțin efort. Este vorba de interacțiune de ulțimă generație: toată lumea, oriunde s-ar afla, poate comunica eficient.

Evenimentul se va bucura de prezenţa lui Marco Michieluzzi, Sales Director – Europa de Est și Turcia – şi se adresează directorilor generali și proprietarilor de business, directori financiari, directori de vânzări, de resurse umane şi de marketing, din companii medii și mari.

Pentru mai multe detalii și înscriere: evenimente@forbes.ro