Evenimentul Networking by Andy Lopata va avea loc pe 9-10 martie, în Bucureşti

13.01.2017

Evenimentul Networking by Andy Lopata va avea loc pe 9-10 martie. Supranumit “Mr Network” de către publicaţia The Sun şi unul dintre cele mai importante nume din domeniul networking-ului în Europa, Andy Lopata este co-autor a două titluri pe zona de relaţionare în afaceri, respectiv “Building a Business on Bacon and Eggs” şi “Death Came Third!” şi autorul cărţii “Recommended: How to sell through networking and referrals”.

Acesta a ocupat timp de opt ani funcţia de director general al Business Referral Exchange, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare pe bază de recomandare din Marea Britanie, cu peste 2.000 de companii membre. La ora actuală, el oferă consultanţă atât pentru antreprenori, cât şi pentru companii precum NatWest Bank, Merrill Lynch şi Capita.

“Networking-ul este despre sprijinul pe care oamenii şi-l pot oferi reciproc, ajutându-se să obţină rezultate care depăşesc potenţialul individual. Este un process prin care ne putem împărtăşi experienţele, contactele, ideile sau părerile cu aceia care au nevoie şi prin care putem beneficia la rândul nostru”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Masterclass-ul “Networking by Andy Lopata” este creat în aşa fel încât să îi poată mulţumi atât pe cei care vor să îşi dezvolte cariera, cât şi pe care vor să îşi dezvolte afacerea.

Prima zi a evenimentului este ideală pentru oricine vrea să promoveze repede în carieră şi să aibă cât mai multe realizări, fie în organizaţia din care fac parte momentan sau în afara acesteia.

Printre lucrurile pe care le poţi învăţa se numără:

 • Cum să identifici relaţiile care te vor ajută să îţi dezvolţi cariera şi care te vor ajuta pentru ca proiectele tale să fie un succes
 • Principiu de baza după care să te ghidezi pentru că relaţiile tale te vor ajuta să ai rezultate mai eficiente
 • Moduri eficiente de a dezvolta relaţii valoroase în mod natural
 • Strategii care îţi garantează că înveţi şi primeşti susţinere din partea colegilor de muncă
 • Cum să îţi transmiți mesajul în mod eficient
 • Rolul LinkedIn-ului în administrarea reţelei tale de networking şi în dezvoltarea carierei

În cea de-a doua zi a seminarului, Andy Lopata îţi va arată de ce nu poţi lăsa recomandările la voia întâmplării şi ce anume ar trebui să faci pentru a avea o strategie de networking eficientă şi profesională.

Lucrurile pe care le poţi învăţa, dacă participi sunt:

 • Care sunt greşelile pe care le fac companiile când vine vorba de generarea recomandărilor
 • De unde vin recomandările ideale
 • Cine se află în reţeaua ta de networking şi ei pe cine au în reţeaua lor de networking
 • Cum să faci rost de recomandări fără să-ţi pierzi prietenii
 • Cum să foloseşti LinkedIn că sursă de primire recomandări

 

 

Citiți și despre: