Stiri: IT&C

Evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end"

Evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end” are loc pe 22 aprilie

20.04.2021

Evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end”. Pe data de 22 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, DocProcess și BusinessMark organizează evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end: De la contract până la controlul facturilor de achiziții. Studiu de caz Cora România”, ce va avea loc online.

Evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end”. Automatizare şi transformare digitală

„Evenimentul definește un bun context de discuție asupra automatizării și transformării digitale în departamentul financiar-contabil și se adresează directorilor financiari, managerilor generali, directorilor de achiziții, antreprenorilor, managerilor economici, directorilor contabili și specialiștilor în domeniul financiar-contabil”, au anunţat organizatorii.

Subiecte dezbătute

Printre subiectele abordate în cadrul evenimentului se regăsesc: de ce automatizarea end-to-end a proceselor Purchase-to-Pay (P2P) duce la un ROI atât de mare, și ce să cauți la un furnizor de P2P, cum unul din liderii pieței de retail și-a optimizat procesele P2P, inclusiv prin implementarea facturării și comenzii electronice, cum CFO-ul și profesioniștii din domeniul financiar-contabil pot face diferența într-un proiect de transformare digitală.

Evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end”. Speakeri invitaţi:

• Luminița Mureșan, Manager serviciu control facturi & referențial, Cora România ;
• Rareș Stănescu, Senior Manager, PwC România;
• Costin Baicu, Group CFO, DocProcess;
• Bianca Palade, Presales Manager, DocProcess.

Participarea la eveniment este gratuită. Este însă necesară înscrierea prealabilă AICI.

Citeşte şi Domeniul IT din România, creştere impresionantă