Stiri: Retail

Evenimentul reTAG 2023 are loc pe 29 septembrie.

Evenimentul reTAG 2023 are loc pe 29 septembrie. Ce subiecte se vor discuta?

28.09.2023

Evenimentul reTAG 2023. Pe 29 septembrie 2023, BusinessMark organizează, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, o nouă ediție a conferinței „reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world”, eveniment ce va privi spre evoluția business-urilor din sectoarele de retail și FMCG, abordând provocările și oportunitățile din anul 2023, precum și strategiile de diferențiere într-un mediu economic complex.

Subiectele dezbătute

”Vom explora adaptarea la inflația record, costurile ridicate și schimbările legislative și vom discuta despre optimizarea procesului de livrare în era așteptărilor de livrare same-day și next-day. De asemenea, vom analiza soluțiile pentru optimizarea last-mile delivery, variantele multiple de livrare, gestionarea retururilor, tendințele în plățile digitale, influența Internet of Packaging asupra reducerii risipei, aspectele fiscale și noutățile legislative, sustenabilitatea și ESG, îngustarea marketplace-urilor, crearea mixului de canale potrivit pentru a eficientiza comunicarea cu clienții, satisfacerea așteptărilor pentru rapiditate, conveniență și personalizare, utilizarea datelor pentru personalizarea experienței clienților, crearea de experiențe memorabile în magazine, integrarea tehnologiilor digitale în magazine, evoluția comerțului pe rețelele sociale și comportamentul clienților în mediul online”, anunță organizatorii.

Evenimentul reTAG 2023. Invitați

Conferința va fi moderată de Ioana Grigore, Antreprenor, Mentor, Coach, Expert în e-commerce, și de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark și va include sesiuni de prezentări și un panel, la care vor participa:

 • Mihai Pătrașcu, Chief Executive Officer, evoMAG.ro
 • Mircea Varga, Chairman of the Board, Teilor Holding, Independent Board Member, Safetech Innovations & Perla Harghitei
 • Delia Dinu, Chief Operations Officer, Sezamo
 • Marius Grigore, General Manager Romania & Moldova, Red Bull
 • Eduard Alexianu, Commercial Director, Merlin’s Beverages
 • Alin Vlad, Ecommerce Director, Otter
 • Cosmin Stan, Portfolio Development Lead, Coca-Cola HBC Romania
 • Teodora Mărăcineanu, Marketing Director, Electrolux Romania
 • Oana Varian, Managing Associate, Artenie, Secrieru & Partners
 • Mădălina Diaconu, Director de Marketing, Grupul B&B Collection
 • Traian Năstase, Managing Partener, iSense Solutions

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul organizatorilor. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

Citește și Sustenabilitatea în retail – tendințele ultimilor ani