Stiri: Companii

Evenimentul ROFMEX va avea loc pe 9-11 noiembrie, la Romexpo

15.09.2017

Evenimentul ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days va avea loc în perioada 9-11 noiembrie 2017 la Centrul Expozițional ROMEXPO. Târgul este organizat de ROFMA (Asociația Română de Facility Management) şi este primul eveniment de promovare, educație și know-how dedicat industriei de facility management – domeniu ce integrează tot ce înseamnă administrare, operare și mentenanță spațiu construit – la nivel național.

Mai exact, este vorba de o industrie ce incorporează peste 6.500 firme active, cu aproape 130.000 angajați, ce realizează o cifră de afaceri de 1.4 miliarde de euro.

În plus, ROFMEX este singurul eveniment din Europa Centrală și de Est care oferă o perspectivă integrată asupra serviciilor și produselor de ultimă oră oferite sectorului de facility management datorită conceptului original.

Pe perioada celor trei zile de eveniment, companii, specialiști și autorități vor interacționa în cadrul celor 4 secțiuni componente: expoziția specializată, conferința internațională, programul de cursuri certificate ROFMA și Experience Area – simultan showroom și program de demonstrații și vizite de documentare la clădiri reprezentative din București, unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai moderne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de facility management.

Expoziția, prima dintre cei patru „piloni” ai ROFMEX 2017, este, de asemenea, cel mai complex și eficient instrument de marketing oferit producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, produse, tehnologii și soluții FM și servicii suport.

Totodară, conferința internațională îl are ca invitat special pe Peter Ankerstjerne, vicepresședinte ISS, în ultimii ani key speakerul Conferinței Europene de Facility Management, personalitate recunoscută la nivel internațional, autor de studii despre evoluția serviciilor de facility management, workplace management și impactul noilor tehnologii asupra acestora.

„Vom facilita, prin acest eveniment unic, accesul la informații specifice, la conferințe și traininguri realizate cu experți naționali și internaționali, precum și dezvoltarea relațiilor cu profesioniștii internaționali reputați”, declară Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

Mai multe informații găsiţi pe rofmex.ro