Stiri: Finante

Evenimentul “Scade costurile controlului si inregistrării facturilor”

Evenimentul “Scade costurile controlului și înregistrării facturilor cu până la 90%. Case study Carrefour” are loc pe 25 martie

22.03.2021

Evenimentul “Scade costurile controlului și înregistrării facturilor cu până la 90%. Case study Carrefour”. Pe 25 martie 2021, începând cu ora 10:00, DocProcess și BusinessMark organizează evenimentul “Scade costurile controlului și înregistrării facturilor cu până la 90%. Case study Carrefour”.

Seminarul va avea loc online.

„Evenimentul definește un bun context de discuție asupra automatizării și transformării digitale în departamentul financiar-contabil și se adresează directorilor financiari, managerilor generali, directorilor de achiziții, antreprenorilor, managerilor economici, directorilor contabili și specialiștilor în domeniul financiar-contabil”, au anunţat organizatorii.

Temele dezbătute

Printre temele abordate în cadrul evenimentului se regăsesc: cum CFO-ul și profesioniștii din domeniul financiar-contabil pot face diferența într-un proiect de transformare digitală, cum unul din liderii pieței de retail și-a optimizat procesele de Accounts Payable și facturarea electronică, de ce procese precum cel de AP duc la un ROI atât de mare și cum le poți automatiza pe parcursul unor luni, ce să cauți la un furnizor de facturare electronică și AP.

Evenimentul “Scade costurile controlului și înregistrării facturilor cu până la 90%. Case study Carrefour”. Speakeri

• Adela Florean, Consultant automatizare procese financiare, Carrefour;
• Rareș Stănescu, Senior Manager, PwC România;
• Costin Baicu, Group CFO, DocProcess;
• Bianca Palade, Presales Manager, DocProcess.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI.

Citeşte şi QUALITANCE are un nou director de vânzări. Cine a preluat această funcţie?