Stiri: Economie

Evenimentul „SME’s HOW TO” va avea loc pe 28 mai

12.05.2015

Business Review organizează, pentru al treilea an consecutiv, SME’s HOW TO. Acest eveniment este dedicat IMM-urilor şi aduce în prim plan cele mai proaspete și relevante informații de business, studii de caz, soluții practice pentru manageri, antreprenori și investitori.

Ediția din acest an va avea loc pe 28 mai, la Impact Hub din București.

„Pornind de la marketing, branding și tehnologie și importanța acestora în dezvoltarea unei afaceri, trecând apoi prin strategii de HR și de creare și gestionare optimă a unei echipe bine închegate, motivate și entuziaste, alături de care o afacere este capabilă să crească sănătos, și ajungând la povești de succes care au adus culoare și beneficii comunității și economiei românești – SMEs How To oferă un toolkit complet pentru dezvoltarea afacerii”, afirmă organizatorii evenimentului.

De asemenea, printre subiectele care vor fi abordate în cadrul conferinţei se numără opțiunile și modalitățile de finanțare a afacerii, soluțiile accesării de fonduri europene sau burse guvernamentale, schemele deschise pentru IMM-uri și ce ar trebui să știe managerii despre depunerea dosarelor.

Printre speakerii evenimentului se număra Mihai Sfintescu – Partener 3TS Capital Partners, Dragos Rosca – Chairman & Shareholder Delta Asset Invest, More Outsourcing, RBL, Raluca Nan – Project Officer EBRD, Marcin Wojcicki – Business Development Manager, BVB, Marius Bostan, Fondator și Senior Partner al VMB Partners SA, Președinte și Membru Fondator al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri.

Totodată, provocările actuale și principalele aspecte legale și de taxare de interes pentru IMM-uri vor fi dezbătute de către Avocat Luisiana Dobrinescu, Dobrinescu Dobrev SCA și Ana Maria Andronic, Partener la Biris Goran SPARL.

Wargha Enayati, fondatorul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA, va discuta despre cum să-ți vinzi cu succes afacerea.

Despre antreprenoriat și viziune în afaceri va vorbi Sergiu Neguț, Owner SVP Consult, Associate Partner Frufru, Softelligence Romania, HART Consulting Romania, 2Parale, iar despre marketing-ul și branding-ul de succes din vremurile noastre, va discuta Andrei Cohn, Managing Director, Cohn & Jansen.

Toți cei interesați să participe la SME’s How To se pot înscrie online, completând formularul de înregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.