Stiri: Companii

Evenimentul Think Leadership va avea loc în perioada 20-21 iunie

10.06.2015

Pe 20 şi 21 iunie, la Impact Hub București, are loc cea de-a patra ediție a proiectul Think Leadership, evenimentul centrat pe subiectul leadership-ului și care se adresează profesioniștilor cu 4-7 ani experiență în marketing, vânzări, finanțe, logistică sau resurse umane.

Participarea la Think Leadership este gratuită, iar cei interesaţi să fie prezenți se pot înscrie până săptămâna viitoare, pe 17 iunie site-ul evenimentului: www.hipo.ro/thinkleadership.

Agenda evenimentului Think Leadership este structurată astfel încât să permită interacțiune și experiențe de învățare relevante pentru participanți.

Ccei prezenți vor avea ocazia să descopere care sunt resursele pe care le pot accesa pentru a-și maximiza cunoștințele și potențialul.

În prima zi a evenimentului, pe 20 iunie, participanții vor descoperi care sunt instrumentele profesionale pe care le pot accesa în „€œdrumul” lor către o poziție de leader, cum își pot dezvolta și evalua comportamentul și abilitățile de leadership.

A doua zi, 21 iunie, va oferi participanţilor șansa să discute cu profesioniști, oameni cu o experiență remarcabilă, dispuși să împărtășească din experiența lor..

.

Totodată, evenimentul va cuprinde o serie de conferințe și workshop-uri, printre care se numără Conferința Inspire Leadership, workshop-uri de dezvoltare în zona leadership-ului, precum şi sesiunea ”Sisteme interne de management al talentelor” –

Invitatul special Think Leadership 2015 va fi din partea Maastricht School of Management Romania Session.